IAAF MISTROVSTVÍ SVĚTA V ATLETICE DOHA 2019

Poslední den na MS v atletice 2019 nepřinesl české atletice medaili, a tak hodnotíme celé MS 2019.

V neděli poslední den Mistrovství světa v atletice v katarském Doha jsme očekávali s napětím, zda Jakub Vadlejch získá ve finále oštěpu medaili. Nestalo se tomu tak, a tedy česká atletická reprezentace odjíždí po 27 letech  z MS bez medaile.

Read More

Mistrovství světa v atletice 2019 Doha – Startovní listiny českých atletů a výsledky

Dnes začíná Mistrovství světa v atletice 2019 v katarském Doha , zde budem přinášet startovní listiny českých atletů a jejich výsledky během šampionátu

Read More

Tomáš Staněk obsadil v nejkvalitnějším finále ve vrhu koulí na MS v historii 10. místo

Při pohledu na hodnocení národů Mistrovství světa v atletice 2019 musíme konstatovat, že 50. příčka odpovídá výkonnosti české atletiky. Dávno jsou pryč doby, kdy česká atletika byla na výsluní.

Read More

Šestý den byl pro Českou atletikou úspěšný a všechny atletky splnily svá očekávání

Včerejší den byl pro příznivce České atletiky pohlazením na duši po předchozích neúspěšných vystoupeních našich atletů. Všechny čtyři atletky ve svých disciplínách splnily očekávání a přinesly radost a potěšení do našich domovů. Především postup Zuzany Hejnové je velkým úspěchem této atletky.

Read More

Den pátý den na Mistrovství světa v atletice v Doha byl pro českou atletiku dnem velké prohry

Pátý den přinesl pro českou atletiku v bojích o medaile velké naděje v podobě tří českých oštěpařek ve finále. Optimismus po kvalifikaci dával velkou naději na první českých úspěch, bohužel opak byl pravdou a česká atletika v polovině šampionátu nemá ani medaili ani bod do tabulky národů.

Read More

Zhodnocení čtvrtého dne vystoupení našich atletů na MS v Doha

Tak jak se říká, jsou roky hubené a roky hojné, stejně i na MS v atletice jsou pro českou výpravu dny hubené a dny hojné. Tím hojným dnem se stal den čtvrtý, tedy pondělí. Všechny naše čtyři atletky ve svých disciplínách postoupily.

Read More

Hodnocení druhého a třetího dne vystoupení českých atletů

Tyto dva dny se na atletickém stadionu a mimo něj představili čeští atleti pouze ve třech disciplínách. A tak hodnocení vystoupení je jednoduché.

Read More