Suzuka 2023

Velká cena Japonska – nedělní závod – tým BWT Alpine F1

Tým BWT ALPINE F1 získal body s oběma vozy v dnešní Grand Prix Japonska, když Esteban ocon skončil v Suzuce na devátém místě a Pierre Gasly desátý.

Read More

Velká cena Japonska – nedělní závod – tým Scuderia Ferrari

Scuderia Ferrari opouští Japonsko s 20 body, díky čtvrtému místu Charlese Leclerca a šestému místu Carlose Sainze, čímž stahuje ztrátu na Mercedes v boji o druhé místo v Poháru konstruktérů. Dnes, na trati, která měla být pro SF-23 vždy tvrdým testem, se týmu podařilo dostat vše ze svého balíčku do bezchybného závodu.

Read More

Velká cena Japonska – nedělní závod – tým Mercedes AMG-PETRONAS Formula One

Lewis Hamilton a George Russell skončili v nedělní Velké ceně Japonska pátý a sedmý. Lewis, který startoval ze čtvrté řady startovního roštu, utrpěl na startu v úvodu závodu kontakt se Sergiem Pérezem; Naštěstí bez zjevného poškození, i když Lewis i George ztratili pozici v úvodním kole. Lewis byl schopen použít konvenční strategii dvou pit stopů a […]

Read More

Grand prix Japonska ovládl Max Verstappen a Red Bull získal titul v týmech

Víkendové akce v Suzuce sledovalo 122 000 diváků. A vidělo korunovaci stáje Red Bull Racing Honda RBPT mistem světa týmů.

Read More

Formule 1 – Lenovo Japanese GRAND PRIX 22.-24.9.2023

Asijská část kalendáře formule 1 se přesouvá na japonský okruh Suzuka kde bude Grand prix Japonska

Read More

Velká cena Japonska – sobotní kvalifikace – tým Scuderia Ferrari

Až zítra ve 13 hodin místního času (6 SELČ) zhasnou světla na start Velké ceny Japonska, odstartuje Scuderia Ferrari z druhé řady s Charlesem Leclercem na čtvrtém místě a třetím s Carlosem Sainzem na šestém místě. Je to potřetí za sebou, co monacký pilot unikl první řadě s tisícinovým rozdílem: 84 na druhého Oscara Piastriho […]

Read More