Big Brother Česko & Slovensko

Big Brother Česko a Slovensko zná jméno vítěze. Vyhrál Standa

Po devíti týdnech se brány domu Big Brother konečně zavřely. V napínavém finále diváci hlasováním v mobilní aplikaci určili, že krásnou výhru 2,5 milionu korun z finálové pětice si nejvíce zaslouží Stanislav Liška.

Read More

Před branou finále Dům Big Brothera opouštějí Karolína a Tarik. O výhru se tak mezi sebou utkají Standa, Katrin, Barbara, František a Zoe.

Jen 2 dny zbývají do velkého finále show Big Brother Česko & Slovensko. Už v sobotu se rozhodne, kdo si z Domu Big Brothera odnese výhru ve výši 2,5 milionů korun. Utkají se o ni Standa, Katrin, Barbara, František a Zoe. Se soutěží se naopak včera museli rozloučit Tarik a Karolína.

Read More

Tričko hanby jako trest pro Zoe za porušení pravidel. Dům Big Brothera dnes opustí hned dva spolubydlící.

Už jen dva dny zbývají do velkého finále show Big Brother Česko & Slovensko. V Domě Big Brothera zůstává sedm spolubydlících, dva z nich včera soutěž opustili

Read More

Ella propuká v pláč po videovzkazu od svých blízkých, který neměla možnost zhlédnout

Už jen osm dní zbývá do velkého finále show Big Brother Česko & Slovensko. V Domě Big Brothera zůstává osm spolubydlících. Na začátku včerejšího 53. dílu spolubydlící řešili situaci po předchozích nominacích:

Read More

Finálová účast tří grácií Elly, Zoe a Barbary po nominacích v ohrožení. Vystěhování hrozí Zoe, Elle a Tarikovi.

Už jen devět dní zbývá do velkého finále show Big Brother Česko & Slovensko. V Domě Big Brothera zůstává osm spolubydlících. Na začátku včerejšího 52. dílu se Zoe ve Zpovědnici vyjadřovala k videu, ve kterém ji její rodina a přátelé poslali vzkazy plné podpory. Říká, že jí video psychicky pomohlo a moc jí potěšilo.

Read More

Slzy dojetí při rozbalování vánočních dárků v Domě Big Brothera.

Na začátku včerejšího 44. dílu show Big Brother Česko & Slovensko tekly v Domě slzy proudem, když spolubydlící rozbalovali dárky, které jim poslali jejich rodiny a přátelé. Karolína se ve Zpovědnici svěřuje, že v minulosti vedla divoký život, kvůli kterému se ocitla na pokraji smrti.

Read More

Katrin se snaží ochránit Tarika. Vítek v montérkách v roli heterosexuála.

Na začátku  39. dílu show Big Brother Česko & Slovensko ukázal Big Brother všem spolubydlícím, jak jim Karolína s Vítkem ukradli z ledničky šampaňské a kaviár.

Read More

Katrin se hroutí a chce odejít ze soutěže. Spolubydlící se díky Petře mohou těšit na vánoční dárky od svých blízkých.

Na začátku 37. dílu show Big Brother Česko & Slovensko řešili spolubydlící Domu Big Brothera drama po vytvoření nákupního seznamu. Všichni si stěžují na rozhodnutí koupit kaviár a šampaňské a dohadují se o nákupu s Petrou, která tyto položky prosadila v rámci tajné mise. Petra se snaží spolubydlící uklidnit. Nejhůře situaci nese Katrin, která je hysterická a říká, že nezvládne být na Vánoce bez ryby. Stejně tak Tarik se nechává slyšet, že kaviár na Vánoce jíst nechce. Zoe říká Petře, že si toto rozhodnutí odskáče příští týden, protože ji ostatní určitě nominují. Barbara si naopak celé vzniklé drama užívá.         

Read More

Karolína a Vítek sledují spolubydlící z Tajné místnosti. Katrin se opět utápí v zoufalství. Paní domu se stává Petra.

Na začátku včerejšího 36. dílu show Big Brother Česko & Slovensko řešili spolubydlící Domu Big Brothera nákup na další týden. Katrin a Standa chtějí nakoupit maso, což se nelíbí Elle, která chce zásoby dělit spravedlivě. Následně Ella opouští debatu. Barbara jde za ní a říká jí, že Standa hraje hru na všechny strany a Katrin je šílená.

Read More

Spolubydlící v šoku, Katrin po vykázání Davida propukla v pláč. Nominanty na vystěhování jsou Vítek, Soňa, Standa a Karolína.

Ve včerejším 31. díle show Big Brother Česko & Slovensko byla spolubydlícím zadána výzva, při které měli Katrin a Standa postupně imitovat ostatní spolubydlící v Domě. Spolubydlící úkol splnili, když všechny předváděné postavy uhodli, a následně měli možnost mít k dispozici na jednu hodinu opět teplou vodu. Po umytí je jim umožněn na 60 sekund přístup do Zásobárny. Z množství zásob, které si odnesli, ale příliš nadšeni nejsou.

Read More