Maďarsko 2023

Velká cena Maďarska – nedělní závod – Scuderia Ferrari

Scuderia Ferrari opouští Maďarsko poté, co si zajistila sedmé místo s Charlesem Leclercem a osmé s Carlosem Sainzem. Samotný závod nepřinesl žádné velké drama, i když pro Leclerca došlo v boxové uličce k několika nepředvídaným incidentům.

Read More

Velká cena Maďarska – nedělní závod – tým Mercedes AMG-PETRONAS Formula One

Lewis Hamilton skončil čtvrtý a George Russell šestý ve Velké ceně Maďarska. Po zajímavé kvalifikaci se Lewis startoval z pole position na středních pneumatikách a Georgem, který byl vyřazen v Q1, startoval z na 18. místa na tvrdých pneumatikách. Lewis byl pod tlakem Maxe Verstappena a v prvních několika zatáčkách ztratil pozice jak na Red […]

Read More

Velká cena Maďarska – nedělní závod – tým BWT Alpine F1 Team

Neštěstí pro BWT Alpine F1 Team v Maďarsku s dvojitým odstoupením ze závodu Estebana Ocona a Pierra Gaslyho v dnešní Grand Prix Maďarska po nevyhnutelné kolizi v zatáčce 1 v úvodním kole závodu.

Read More

Nedělní závod Maďarska – 44.vítězství Maxe Verstappena

Max Verstappen se dostal před Lewise Hamiltona a Lewise předjeli také oba piloti McLaren Oscar Piastri a Lando Norris a Lewis Hamilton se propadl na 4. místo.

Read More

Velká cena Maďarska – sobotní kvalifikace – tým Oracle Red Bull Racing

Max Verstappen odstartuje do nedělní Velké ceny Maďarska z první řady poté, co ho Lewis Hamilton posunul na pole position o pouhých 0,003 sekundy, zatímco jeho týmový kolega Sergio Pérez z týmu Oracle Red Bull Racing zakončil sobotní kvalifikaci na devátém místě.

Read More