Atletika 2022

Juniorský halový národní rekord vytvořila atletka CISO Katrin Brzyszkowská

Katrin Brzyszkowská, svěřenkyně Vladimíra Lindovského, se v závěru roku blýskla na vrhačském mítinku v Olomouci, kde výkonem 16.62 posunula o šest centimetrů dvaatřicet let starý juniorský halový národní rekord Evy Čerňanové.

Read More

Letošní Atlet zná elitní desítku – Atlet roku 2022

V sobotu 5. listopadu se v Hotelu Ambassador – Zlatá Husa v Praze uskuteční galavečer při příležitosti vyhlášení ankety Českého atletického svazu Atlet roku 2022. Představujeme desítku jmen, ze kterých vzejde král nebo královna uplynulé sezóny.

Read More

Zpěvák Mirai po boku olympioniků burcuje děti ke sportu

Výjimečnou hodinu tělocviku zažily děti jedné pražské základní školy. V rámci projektu Sazka olympijský víceboj – Trénink s olympioniky je navštívili úspěšní čeští sportovci, kteří si s nimi v rámci vyučování přijeli zasportovat. Dorazili běžkyně Kristiina Mäki, zápasnice Adéla Hanzlíčková, pětibojař David Svoboda, ale také velký milovník sportu, zpěvák Mirai Navrátil.

Read More

Zuzana Hejnová je maminkou chlapce Matyáše

Jsme šťastní rodiče krásneho a zdravého chlapečka Matyáše. Narodil se 21.10.2022 a dal mámě i podporujícímu tátovi pořádně zabrat . Mockrát děkujeme všem v nemocnici v Motole. Takhle milý, pozorný a profesionální personál se jen tak nevidí
 

Read More