Testy automobilů

Test: Nový Peugeot E-208 – elegantní a sportovní krasavec z Francie

Do naší redakce jsme dostali k testu nový plně elektrický model Peugeot E-208. Jedná se o sportovně laděný vůz s elegantními křivkami a dostatečně velkým výkonem pro možnost využití sportovní jízdy.

Read More

Test: Nový Mitsubishi Colt s benzínovým motorem

Do naší redakce jsme po delší době dostali automobil s klasickým benzínovým a dokonce s klasickým řazením od japonského výrobce Mitsubishi  a  nový model Colt.

Read More

Test: Kia Sportage HEV pohodový společník na cesty

Do naší redakce jsme dostali k testu automobil korejského výrobce Kia, a to model Sportage HEV. Jedná se o jeden z jednodušších stupňů elektromobility, kdy práci s dobíjením a využíváním elektrické části vozidla řídí palubní počítat. Jednoduše řečeno: nemusíme se o nic starat.

Read More

Test: DS 3 E-Tense

Do naší redakce jsme dostali k testu automobil francouzského výrobce DS Automobiles model DS 3 E-Tense. Jedná se o typický městský elektrický vůz, který svou konstrukcí a efektivností poskytuje vynikající podmínky pro městskou a příměstskou bezemisní dopravu.

Read More

Test: S elektrickým MG 5 bez problémů odhalíme svět

Do naší redakce jsme dostali k testu novinku a to plně elektrický automobil MG 5 Jedná se o klasický vůz kombi, kdy máme k dispozici velkorysý prostor pro naše zavazadla.

Read More

Test: Mitsubishi ASX HEV

Do naší redakce jsme dostali k testu nové Mitsubishi ASX HEV. Jednalo se o vůz s klasickým benzínovým motorem doplněný o rekuperační zařízení z baterií bez nutnosti dobíjet u nabíjecích stanic kabelem.  

Read More

Test Honda CR-V e:PHEV

Do naší redakce jsme dostali k otestování první plug-in hybrid od výrobce Honda, model CR-V e: PHEV. Jedná se o model, který je možné dobíjet z veřejných i domácích dobíjecích stanic. Honda se tímto modelem zařadila do další kategorie elektrických vozů.

Read More

Test DS 3 E-Tense spolehlivé, ekologické městské auto s elegancí!

Do naší redakce jsme dostali k testu automobil DS 3 E-Tense. Jedná se o plně elektrický vůz určený především pro městský a příměstský provoz, jelikož je svými rozměry a minimální uhlíkovou stopou k tomu přímo předurčen.

Read More

Test: Honda CR-V HEV AWD

S příchodem nového roku jsme dostali do naší redakce k otestování hybridní vůz s baterií, jež se dobíjí automaticky během provozu vozidla. Odborně jsou tyto automobily označovány zkratkou HEV. V našem případě se jednalo o model Honda CRV- HEV AWD. Vozidlo jsme podrobili kvalitnímu testi v zimním mrazivém počasí.  

Read More

Test Opel Mokka 1.2 Turbo 130 k AT8 Ultimate

Do naší redakce jsme po delší době dostali k otestování automobil s klasickým benzínovým motorem, a to Opel Mokka 1.2 Turbo 130 k AT8 Ultimate. Během našeho testu jsme ho dostatečně prověřili v krátkých i dlouhých jízdách.  

Read More