Krimi

Tragická nehoda osobního vozidla u Sezemic.

V neděli 28. dubna 2024 v půl čtvrté ráno byla jednotka z Pardubic vyslána k dopravní nehodě osobního vozidla u Sezemic.

Read More

Drážní hasiči cvičili záchranu osoby zasažené elektrickým proudem

Jednotka hasičů Správy železnic z Přerova si vyzkoušela záchranu osoby, která se nacházela na železničním vagonu pod trolejovým vedením a zasáhl ji elektrický proud. Cvičení se uskutečnilo v areálu tamní stanice

Read More

Při dopravní nehodě v Šilheřovicích zemřel řidič osobního vozu, hasiči vyprošťovali hydraulickými nástroji

Dvě hasičské jednotky zasahovaly v neděli 21. dubna 2024 odpoledne u dopravní nehody osobního automobilu Škoda Octavia na silnici mezi Šilheřovicemi a Antošovicemi.

Read More

Požár autobusu v Dolních Tošanovicích

V Dolních Tošanovicích hořel autobus s pohonem na zemní plyn, cestující ho včas a bezpečně opustili.

Read More

Nehoda autobusu u obce Dublovice na Příbramsku

HASIČI zasahovali u dopravní nehody autobusu na silnici I/18 u obce Dublovice na Příbramsku. Autobus sjel mimo komunikaci do příkopu.

Read More

Tragická nehoda dodávky

K nehodě dodávky do Orlického Podhůří-Rviště vyjížděli hasiči v úterý 16. dubna ve 3.03 hodin.

Read More

Nehoda dvou nákladních automobilů

Složky integrovaného záchranného sytému byly povolány k nehodě dvou nákladních automobilů na silnici č. 2 u odbočky z Pardubic na Svítkov, a to v pondělí 15. dubna v ranních hodinách. Z kabiny jednoho nákladního automobilu bylo nutné vyprostit zaklíněného řidiče.

Read More

Auto včera vjelo na chodník a zranilo osm lidí v v Polici nad Metují

Dvě hasičské jednotky spolupracovaly s Policií a ZZS v Polici nad Metují, kde došlo na parkovišti u supermarketu ke srážce osobního vozidla s chodci. Celkem bylo v péči ZZS 8 lidí. Hasiči pomáhali jsme se zajištěním místa nehody a ošetřením zraněných

Read More

Střet vlaku s bagrem v Praze – Krči

Jednotka hasičů Správa železnic zasahuje společně s Hasiči Praha a ZZSHMP u střetu vlaku s bagrem u železniční stanice Praha-Krč.

Read More

Tragická dopravní nehoda

V neděli 7. dubna byly v devět hodin večer vyslány tři jednotky hasičů k vážné dopravní nehodě u obce Halenkov ve směru na Huslenky na Vsetínsku.

Read More