Epson

Společnost Epson se v roce 2024 zúčastní veletrhu Fespa, na kterém poprvé představí svoji první plochou kompaktní UV tiskárnu (SC-V1000) a novou základní hybridní DTG tiskárnu (SC-F1000)

Tématem letošního ročníku Epson je personalizace prostřednictvím mikroprodukce. Společnost odhaluje na stánku G20 v hale 12 na veletrhu Fespa 2024, který se koná od 19. do 21. března v Amsterdamu, přehlídku nádherně navržených, barevných a vysoce kvalitních tištěných předmětů na míru. 

Read More

Epson zjednodušuje a zabezpečuje tisk pro zaměstnance pracující na dálku

Nová služba Epson Bridge pro Microsoft Universal Print zjednodušuje a zabezpečuje tiskové úlohy – zachovává připojení k firemním sítím VPN – a to i při používání osobních tiskáren doma.

Read More

Test: Tiskárna Epson Workforce Pro WF-C4810

Do naší redakce jsme dostali k testu tiskárnu Epson Workforce PRO WF-C4810 která v sobě dokonce zahrnuje i fax. Jedná se o tiskárnu určenou pro malé a střední firmy.

Read More

Podle nové studie společnosti Epson se děti učí lépe z tištěných materiálů než z obrazovek

Nový výzkum společnosti Epson ukazuje, že 51 % rodičů si myslí, že jejich děti se učí lépe interakcí s fyzickými předměty než z informací na digitálních obrazovkách.

Read More

Společnost Epson získala ocenění DataMaster Lab GREEN Award 2023

Již třetí rok po sobě získané ocenění dále podtrhuje úsilí společnosti o udržitelnost. Společnost Epson získala již třetí rok po sobě ocenění DataMaster Lab GREEN Award za své inovace inkoustových tiskáren a celkové úsilí v oblasti udržitelnosti.

Read More

Test: S tiskárnou Epson Eco Tank L6270 vytisknete dokumenty a fotografie levně a rychle

Do naší redakce jsme dostali k otestování tiskárnu Epson Ecotank L 6270. Je další z řady inkoustových tiskáren, kde se nevyměňují náplně, ale dolévá se inkoust. Je to šetrný a ekonomický přístup, který šetří jak planetu, tak vaši peněženku. 

Read More

Epson rozšiřuje řadu laserových projektorů EpiqVision Ultra o nový model EH-LS650B/W

 Společnost Epson rozšířila řadu EpiqVision o nový domácí a cenově dostupný model EH-LS650. Tento nejnovější inteligentní laserový televizní projektor s obrazem 4K PRO-UHD je nabitý luxusními zvukovýmia obrazovými funkcemi, poskytuje široké možnosti připojení a snadnou instalaci pro bezproblémové sledování všemi členy rodiny. Jeho elegantní zjednodušená konstrukce a moderní provedení jsou vhodné i do malých domácností a snadno tak nahradí běžnou televizi.

Read More

Společnost Epson na veletrhu Labelexpo 2023 představí řešení pro tisk štítků SurePress a ColorWorks

Na stánku bude mít premiéru tiskárna Epson SurePress L-4733AW spolu s tiskárnou ColorWorks CW-C4000 s cloudovou technologií Loftware, která umožňuje tisk barevných štítků podle potřeby, a robotem Epson, který předvede automatické označování.  

Read More

Epson představuje nové univerzální stolní skenery A4 s nejmenším instalačním prostorem ve své třídě

Společnost Epson představuje čtyři nové stolní skenery DS-C330, DS-C490, ES-C320W a ES-C380W, které vychází vstříc potřebám digitalizace, reagují na nové kancelářské výzvy vzniklé rozšířením hybridní práce a cílí především na sdílené pracovní prostory, menší kanceláře a pracoviště s omezeným místem.

Read More

Proč bude svět nadále tisknout

Marcel Divín, National Sales Manager ve společnosti Epson se zaměřuje na trendy, které utvářejí způsob, jakým tiskneme, a vývoje vytvářející nové příležitosti. Není překvapením, že firma známá svými tiskárnami říká, že svět bude tisknout i nadále. Stojí ale za to probrat, proč jsme o tom tak přesvědčeni, když digitalizace neustále revolucionalizuje každý sektor v oboru.

Read More