Televize

Veselá a hravá architektura. To jsou Archouni!

Hraný zábavně vzdělávací seriál o tom, co všechno musí mít architekt v hlavě, aby vytvořil krásnou, funkční a originální stavbu, mohou malí diváci sledovat na Déčku vždy ve středu odpoledne. Na mnoha místech Čech a Moravy a v brněnském studiu ČT natáčela režisérka Zuzana Dubová. Hrají Vojta Blahuta, Dalibor Buš, Tereza Volánková a Martin Mihál.

Read More

Kristina vyčítá Tomášovi jeho prořízlou pusu. Show dnes opustí další soutěžící.

Voyo  uvede 18. epizodu reality show Survivor Česko & Slovensko. Titáni i Lovci v předchozí epizodě řešili dozvuky předchozí kmenové rady, na které došlo k další výměně hráčů, což zamíchalo kartami hry. Radek po výměně zamířil k Lovcům, kmen Titánů pro změnu posílili Iva s Bandurkem.

Read More

Utajený šéf si vyslechne, že je lenochod

Diváci reality show Utajený šéf se podívají do Rýmařova na montované dřevostavby. Drsný šéf si nalepí kozí bradku a z vyhřátého auta a pohodlné kanceláře půjde tvrdě pracovat rukama. V přestrojení chce mezi dělníky zjistit, jak zvýšit zisk firmy. Na jaké nedostatky narazí a s čím bude spokojen odhalí epizoda ze společnosti RD Rýmařov, kterou uvede […]

Read More

Na zámku Kostka to tentokrát bude pořádně vřít! Na Voyo míří Aristokratka ve varu  

Na Voyo vstupuje hvězdně obsazená komedie Aristokratka ve varu, navazující na divácky úspěšný film Poslední aristokratka.  Ve filmu režiséra Jiří Vejdělka, který je již druhou adaptací bestsellerů kastelána Evžena Bočka, se v hlavních rolích se opět blýskne česká herecká špička: Hynek Čermák, Tatiana Dyková, Eliška Balzerová, Yvona Stolařová, Pavel Liška, Zdeněk Piškula, Martin Pechát a nově také Simona Lewandovska, Petra Nesvačilová nebo Tomáš Jeřábek. Komedie Aristokratka ve varu vstupuje na Voyo 19.dubna 2024.

Read More

Hráči v šoku z nečekaného promíchání kmenů. Radek je novým Lovcem, Bandurko a Iva míří k Titánům.

Voyo včera uvedlo 16. epizodu show Survivor Česko & Slovensko. Soutěžící tráví na ostrově již 38. dní.U Titánů se policistka Kristina a Tomáš rozhodli tajně prohledat batoh Yenifer, ze kterého vzali bonbóny a lízátko. Yenifer označuje Kristinu jako sobce. Sama následně čelila podezření, že snědla hroznové víno. Souboj o kmenovou imunitu zvládli lépe Lovci. V […]

Read More

Česká televize představuje druhou pětici soutěžících třináctého ročníku StarDance

Letošní podzim se na ČT1 bude opět tančit. K pětici známých žen Martě Dancingerové, Janě Paulové, Martině Ptáčkové, Chili Ta a Lucii Vondráčkové se přidá pět slavných mužů. Pozvání do soutěže přijal herec Filip Blažek, spisovatel Patrik Hartl, herec Oskar Hes, paralympionik Jiří Ježek a hudebník Ondřej Ruml. Loňský, dvanáctý ročník překonal dosavadní rekordy na sociálních sítích ČT – více než čtyři sta příspěvků a krátkých videí mělo sedmdesát milionů zobrazení či zhlednutí.

Read More

Utajený šéf vymění notebook za dodávku, koště a hadr

Diváci reality show se aktuálně podívají do luxusních hotelů, ale i třeba i do prádelny. V hlavní roli uvidí ředitele Ondřeje Šimečka v přestrojení za oškubaného kovboje. Jak se bude tvářit, když zjistí, že hotelový údržbář odmítá přivrtat nohu postele, servírka neumí ani slovo anglicky, na pokojích to vypadá jako po výbuchu a v prádelně se pere již jednou vyprané. Utajený šéf z firmy H&H Hotels Group uvede TV Nova ve středu. 17. dubna, ve 20:20 hod.

Read More

Kolaps jedné ze soutěžících po nervy drásajícím souboji o odměnu. Na pomoc jí vyrazí i Ondřej Novotný.

Voyo dnes večer uvede 15. epizodu show Survivor Česko & Slovensko. V minulé epizodě došlo na kmenové radě k výměně názorů mezi soutěžícími ohledně toho, nakolik vyměnění hráči skutečně ctí příslušnost k novým kmenům, nebo stále cítí vazbu se svými původními kmeny.

Read More

Kryštof Hádek přemluví striptérku, aby hrála jeho partnerku. Romantická komedie o sítí lží Lítá v tom míří na Voyo

Jedna nevinná lež strhne lavinu nedorozumění a trapasů. V romantické komedii Lítá v tom se hlavní hrdina rozhodne naposledy udělat svou nemocnou matku šťastnou a splnit její touhu po vnoučatech. Přesvědčí proto těhotnou sousedku a bývalou striptérku, aby předstírala jeho těhotnou partnerku. Když se matka zázračně uzdraví, spustí se lavina nedorozumění a chaosu a do sítě lží se postupně zaplétají další členové rodiny, přátelé, kolegové z práce, a dokonce i cizí lidé. Na Voyo snímek Lítá v tom s Kryštofem Hádkem, Kristínou Svarinskou a Taťánou Medveckou v hlavních rolích vstupuje v neděli 14. dubna 2024.

Read More

Je libo tarantuli? Dechberoucí souboj o imunitu ovládají Lovci. S otrovem se loučí Ivana.

Voyo včera uvedlo 14. epizodu show Survivor Česko & Slovensko. Podle Jacka začala skutečná hra o přežití až po odchodu Jakuba a Filipa. Na ostrov se vracejí části symbolu skryté imunity. Dokáže Bandurko nalézt druhou polovinu, kterou z ostrova si z ostrova odvezl Filip? Z dechberoucího souboje o kmenovou imunitu vycházejí díky výkonu Nikoly vítězně Lovci. Individuální imunitu […]

Read More