Mitsubishi

MITSUBISHI MOTORS představuje nové ASX s vylepšenou konektivitou a modrnizovaným vzhledem

Společnost Mitsubishi Motors Europe se po uvedení nového COLTu rozhodla rozvířit segment B-SUV, do nějž vstupuje nový model ASX, navržený a zkonstruovaný pro uživatele, kteří ocení vyspělé technologie, možnosti konektivity na vrcholu třídy a moderní design.

Read More

Test: Nový Mitsubishi Colt s benzínovým motorem

Do naší redakce jsme po delší době dostali automobil s klasickým benzínovým a dokonce s klasickým řazením od japonského výrobce Mitsubishi  a  nový model Colt.

Read More

Test: Mitsubishi ASX HEV

Do naší redakce jsme dostali k testu nové Mitsubishi ASX HEV. Jednalo se o vůz s klasickým benzínovým motorem doplněný o rekuperační zařízení z baterií bez nutnosti dobíjet u nabíjecích stanic kabelem.  

Read More

Nové vozy Mitsubishi ještě výhodněji během akce mitsunami

Značka Mitsubishi si pro své zákazníky připravila velmi atraktivní speciální nabídku akčních cen, kterou lze využít v týdnu 14. – 21. 2. u všech autorizovaných prodejců Mitsubishi. Nabídka se vztahuje na kompletní produktovou řadu značky s nejvyšší slevou až 200 000 Kč.

Read More

Test Mitsubishi ASX PHEV

Elektromobilita pokračuje mílovými kroky a není tomu jinak ani u renomovaného japonského výrobce automobilů Mitsubishi. A tak jsme uvítali možnost v naší redakci otestovat nový plug-in hybrid Mitsubishi ASX PHEV.

Read More

Mitsubishi Nový Colt – 2023 – Evropská premiéra

Mitsubishi Motors odhaluje zcela nový COLT, který staví na úspěchu šesti předchozích generací v srdci segmentu B, který je pro Evropu klíčový Zcela nový COLT byl navržen pro evropské trhy a přináší nejnovější technologie pohonu (včetně hybridního ústrojí – HEV), vyspělé bezpečnostní systémy a komfortní prvky výbavy Nejmodernější systém palubního infotainmentu dovoluje uživateli přenést své […]

Read More

MITSUBISHI MOTORS představuje nové ASX

Nová generace modelu ASX od Mitsubishi Motors, řazeného do segmentu malých SUV, staví na úspěších předchozího modelu a přináší do této modelové řady novou úroveň technologií a možností přizpůsobení ASX nové generace od Mitsubishi Motors spojuje ucelenou sestavu technologií ADAS ve prospěch vyšší jízdní bezpečnosti a pohodlí pro příjemnější cestování v souladu s požadavky dnešních […]

Read More

Zcela nové MITSUBISHI COLT  se představí 8 června 2023

Mitsubishi Motors se vrátí do evropského segmentu B se zcela novým modelem COLT Po uvedení nového ASX na trh se COLT vrací do srdce evropského segmentu B a staví na úspěchu předchozích generací Vyvinutý pro Evropu bude Colt vybavený nejnovějšími technologiemi a hnacím ústrojím, včetně hybridu (HEV)

Read More

Mitsubishi Motors představilo TRITON CONCEPT XRT

Mitsubishi Motors představilo Concept XRT – koncept zbrusu nového pickupu Triton (na některých trzích L200), jehož uvedení na trh je naplánováno na fiskální rok 2023. Koncept XRT je nyní představován na 44. mezinárodním autosalonu v Bangkoku, který se koná od 21. března do 2. dubna 2023.

Read More

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV RALLIART

Společnost Mitsubishi Motors v listopadu 2021 obnovila svoji značku Ralliart a zahájila prodej speciálních edicí, resp. dílů a příslušenství na japonském trhu. Účast v motoristických soutěžích formou technické podpory pro Team Mitsubishi Ralliart je z pohledu Mitsubishi Motors příležitostí ukázat konstrukční um a zážitky spojované s vozy Mitsubishi.

Read More