rádio

Filip Rožek: GUMP – jsme dvojka

Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila.Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projdou příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. Audiokniha pro všechny, kteří dokážou číst ze psích očí, ale i pro ty, kteří to zatím neumějí nebo nevěří, že je to možné.

Read More

Výstava Národního technického muzea a Českého rozhlasu přibližuje 100 let rozhlasové historie

Národní technické muzeum a Český rozhlas připravily výstavu ke 100. výročí od zahájení pravidelného rozhlasového vysílání u nás. Záměrem výstavy „Sto let je jen začátek. Český rozhlas 1923–2023“ je vylíčit 100 let technického i programového vývoje rozhlasu i dnešní roli moderního veřejnoprávního média. Velkoryse koncipovaný projekt připomíná významné rozhlasové osobnosti a události, program a hudbu v jednotlivých obdobích i překotný vývoj výrobní, přenosové a vysílací techniky.

Read More

P.D. Jamesová: VÁNOČNÍ VRAŽDA

Co se stalo na Vánoce roku 1940 v bohatém domě s dobrou pověstí? Co vyšetřila policie a co zjistila P. D. Jamesová?

Read More

Bohaté hudební Vánoce plné překvapení i tradic

Vánoce se na Evropě 2 jako každý rok neobjedou bez hromady dárků, překvapení, tradiční Štědrodenní ranní show s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým, bohatého Ježíška nebo speciálního party programu na Silvestra a Nový rok.

Read More

Ježíšek Frekvence 1 nadělí dárky za 500 tis. Kč, jako bonus vánoční a silvestrovský program

Ježíšek Frekvence 1 v podobě Marty Jandové, Petra Vágnera a dalších oblíbených moderátorů rozveze vysněné dárky za půl miliónu. Vánoční přání s příběhem toho, kdo si podle posluchačů zaslouží pořádný dárek, mohou posílat posluchači od 1. prosince do 23. prosince přes web rádia. Speciální zábavní a hudební program připravuje Frekvence 1 na Vánoce i Silvestra.

Read More