Hyundai

Hyundai N odhaluje dva výzkumné koncepty představující vizi v éře elektrifikace

První plně elektrický vysokovýkonný model IONIQ 5 N bude představen v roce 2023 Nyní značka Hyundai představuje v premiéře dva vysokovýkonné koncepční vozy — RN22e a N Vision 74 RN22e používá inovativní globální modulární platformu pro elektromobily E-GMP (Electric-Global Modular Platform) značky Hyundai ve spojení s designem karoserie modelu IONIQ 6 N Vision 74 je […]

Read More

Loučení se skutečným průkopníkem: Hyundai ukončí výrobu první modelové řady IONIQ

Výroba původního modelu Hyundai IONIQ v montážním závodě Ulsan skončí v červenci 2022 IONIQ vytvořil základy opravdového úspěchu a stanovil nová měřítka pro automobilový průmysl IONIQ zanechává odkaz oceňované bezpečnosti, výhodného poměru ceny a výkonu a špičkového designu V České republice bylo prodáno téměř šest stovek vozů

Read More

Hyundai nabízí svým zákazníkům v Evropě speciální pakety IONITY

Hyundai Motor nabízí jako akcionář společnosti IONITY svým zákazníkům v Evropě dva pakety IONITY s nižšími sazbami za nabíjení. Majitelé bateriových elektromobilů Hyundai mohou díky těmto paketům nabíjet své vozy v síti IONITY za ještě výhodnějších podmínek. IONITY je přední evropská síť vysokovýkonných nabíječek, kterou mohou využívat všechny elektricky poháněné automobily. Majitelé vozů IONIQ 5 mohou navíc využít speciální akční nabídku paketu IONITY Premium zdarma.

Read More

Hyundai Santa Fe HEV doveze vás k cíli bez zbytečných gest

Do naší redakce jsme dostali k testování další z řady elektrifikovaných modelů od firmy Hyundai – Santa Fe. Jednalo se opět o variantu HEV, tudíž bez nutnosti používat dobíjecích kabelů, ale podstatně snižující spotřebu vozu a také možnosti většího zrychlení. Tento automobil nám byl skoro týden dobrým společníkem na cestách .

Read More

Nový Hyundai Tucson 1,6 T-GDI HEV 169 kW je přijemný společník Vašich cest

Do naší redakce jsme po delší době dostali k otestování automobil od výrobce Hyundai a to Nový Tucson 1,6 T-GDI HEV 169 kW.

Read More

Hyundai Motor zahajuje zkušební provoz vodíkových autobusů Elec City Fuel Cell v německém Mnichově

Hyundai Motor spolupracuje se dvěma německými provozovateli autobusů na zkušebním provozu elektrobusu Elec City Fuel Cell v reálných podmínkách v Mnichově Hyundai sbírá zkušenosti od provozovatelů a řidičů autobusů a zkoumá možnosti uvedení svých vozidel s nulovými emisemi na evropský trh Autobus Elec City Fuel Cell ujede 500 km na jednu náplň palivových nádrží a […]

Read More

Hyundai Motor Group vstupuje do projektu IONITY, nejdůležitější sítě pro rychlé nabíjení elektromobilů v Evropě

Společnost Hyundai Motor Group vstoupila jako strategický partner a akcionář do podniku IONITY, který disponuje největší sítí rychlonabíjecích stanic v Evropě. Hyundai Motor Group – včetně značek Hyundai a Kia – urychlí svou účastí v tomto společném podniku rozšiřování sítě vysokovýkonných nabíjecích stanic podél evropských dálnic, a podpoří tak proces směřující k širokému přijetí mobility s nulovými emisemi.

Read More

Nekompromisní lovec zatáček: Hyundai Motor odhaluje nejnovější vysokovýkonný model, zcela nový Hyundai i20 N

Společnost Hyundai Motor odhalila svůj nejnovější vysokovýkonný model, zcela nový Hyundai i20 N. Sportovní hatchback, inspirovaný soutěžním vozem i20 WRC je připraven pro ostrou jízdu na závodních okruzích, ale řidiče potěší i v každodenním provozu. Stejně jako ostatní modely Hyundai N nabízí i20 N radost z jízdy díky motoru s jedinečnými výkonovými parametry a mnoha dalším technickým inovacím zaměřeným na dosahování mimořádné jízdní dynamiky. Nejnovější model uspokojí sportovně orientované automobilové nadšence a rozšiřuje produktovou řadu vysokovýkonných modelů Hyundai v Evropě, která zahrnuje modely i30 N a i30 Fastback N.

Read More

Hyundai Kona Electric SUV s elektickým pohonem vás doveze daleko na výlet v pohodě a klidu

Na týden jsme měli možnost otestovat novinku od  automobilky Hyundai a to  s elektrickým pohonem. Vozidlo jsme testovali ve všech možných druzích provozu, ve městě, na delší trase i na středně dlouhé trase. Byli jsme plně obsazení a také jsme vyzkoušeli jízdu jen s řidičem. Dobíjení bylo  z dobíjecích stanic po dobu celého testu. Terén testovacích jízd přesně kopíruje naši republiku, a tedy ve všech možných prostředích jsme prověřili tento vůz.

Read More

Havířov sází na elektromobily, v dresu města budou jezdit dva vozy Hyundai IONIQ

Více než čtyři tisíce elektromobilů na silnicích v České republice už dávno udělaly z této někdejší alternativy zcela běžnou součást provozu. Aktivně zahrnuje e-auta do svých vozových parků také státní správa a samospráva. Posledním příkladem je Havířov, kde zaměstnanci Městského úřadu budou moci při svých služebních cestách využívat dvou elektromobilů Hyundai IONIQ. Tříletý pronájem vozu zajistila na základě vítězství ve výběrovém řízení města společnost ČEZ ESCO. Ta v oblasti elektromobility nabízí širokou paletu souvisejících služeb a produktů pro firmy, municipality a kraje.

Read More