Tapo

Test: Domácí Wi-Fi kamera Tapo C 211

Do naší redakce jsme dostali k otestování interiérovou kameru Tapo C211. Jedná se o domácí Wi-Fi kameru s horizontální/vertikální rotací, který vzhledem ke své schopnosti otáčení v rozsahu 360° dokáže sledovat co se děje v celé místnosti.

Read More

Spotřebitelský test : Robotický vysavač a mop Tapo RV30 Plus

Do naší redakce jsme dostali k testu robotický vysavač a mop Tapo RV30 Plus . Protože se jedná o kombinaci vysavače a mopu elektronické mopování si dokáže poradit i s lepkavým povrchem a důkladně uklidí. 

Read More

Test – Smart snímač úniku vody Tapo T300

Do naší redakce jsme dostali k otestování snímač úniku vody Tapo T300. Jedná se o jednoduché, ale velice účinné zařízení do domácnosti

Read More

Tapo C212: Domácí Wi-Fi kamera, která hlídá ve dne v noci

Společnost TP-Link, přední dodavatel síťových produktů a chytrých řešení pro domácnost, představuje novinku v podobě kamery Tapo C212, kterou je možné připojit nejen přes Wi-Fi síť, ale také přes ethernetový port. Jedná se tedy o skutečně univerzální a efektivní řešení pro ochranu vnitřních prostor. Nový model nabízí velkorysé prostorové vidění, kvalitní obraz, noční režim nebo možnost obousměrné komunikace, což ocení nejen rodiny s dětmi, ale všichni, kteří hledají efektivní řešení domácího zabezpečení.

Read More

TP-Link vydává bezpečnostní opatření pro žárovky L530 a aplikaci Tapo

Společnost TP-Link reaguje na zprávu bezpečnostních expertů, kteří odhalili možnou zranitelnost v chytrých žárovkách Tapo L530 a v aplikaci Tapo.

Read More

Tapo C211: První Tapo kamera v černé barvě s horizontální a vertikální rotací ohlídá každý kout domova

Nová Wi-Fi kamera Tapo C211 od společnosti TP-Link, předního dodavatele síťových produktů a řešení pro chytrou domácnost, která je jako první z rodiny Tapo vyráběna v černém provedení, přinese úlevu nejen rodičům, ale všem, kteří hledají jednoduché řešení pro zabezpečení domova. Díky možnosti horizontální a vertikální rotace, obousměrné komunikaci nebo perfektnímu vidění i v noci, budou její majitelé stále „jednou nohou doma“.

Read More

Test: Robotický vysavač a mop Tapo RV30 Lidar navigation

Do naší redakce jsme dostali k testu robotický vysavač a mop s automatickým vyprazdňovačem Tapo RV30 Lidar navigation.

Read More

TP-Link Tapo C520WS: Bezpečnostní Wi-Fi kamera s precizním nočním snímáním

Společnost TP-Link, přední dodavatel síťových produktů a řešení pro chytrou domácnost, představuje další novinku na poli domácího zabezpečení. Chytrá venkovní Wi-Fi kamera Tapo C520WS s vertikální i horizontální rotací poskytuje křišťálový obraz ve dne a precizní plnobarevné vidění v noci. Spolu s inteligentním rozpoznáváním osob a nastavitelným zvukovým a světelným alarmem zajišťuje vysoce sofistikovaný způsob domovní ochrany.

Read More

TP-Link představuje venkovní Wi-Fi kameru Tapo C325WB, která snímá obraz v přirozených barvách ve dne i v noci

 Ekosystém produktů chytré domácnosti od společnosti TP-Link, světoznámého dodavatele síťových produktů a řešení pro chytrou domácnost, rozšiřuje nová venkovní bezpečnostní Wi-Fi kamera Tapo C325WB. Mezi její největší přednosti patří především plnobarevné noční vidění ColorPro podporované objektivem se super clonou a citlivým snímačem.

Read More