GRANDE PRÊMIO DE SÃO PAULO

Velká cena Sao Paula – nedělní závod – tým BWT Alpine F1

BWT ALPINE F1 TEAM získal 14 bodů v nedělní GRAND PRIX SÃO PAULO poté, co se Fernando Alsonso probojoval ze sedmnáctého na páté místo a Esteban Ocon ze šestnáctého na osmé místo v brilantní týmové spolupráci v Interlagosu.Tým se posouvá na 167 bodů v poháru konstruktérů a rozšiřuje svůj náskok na čtvrté místo. Oba piloti […]

Read More

Velká cena Sao Paula – nedělní závod – vítězství týmu MERCEDES-AMG PETRONAS F1

MERCEDES-AMG PETRONAS F1 TEAM získal své první vítězství v sezóně hvězdným výsledkem 1:2 v Interlagosu, kde George Russel získal své první vítězství v Grand Prix.

Read More

Velká cena Sao Paula – nedělní závod – tým Scuderia Ferrari

Scuderia Ferrari odjíždí z Velké ceny São Paula v Interlagosu na třetím a čtvrtém místě díky Carlosi Sainzovi a Charlesi Leclercovi. Byl to nejlepší možný výsledek za daných okolností v závodě, ve kterém oba jezdci narazili na nečekané potíže.

Read More

Velká cena Sao Paula – páteční trénink a kvalifikace – tým BWT Alpine F1

BWT ALPINE F1 TEAM v sobotu zahájí třetí a závěrečnou sprint kvalifikaci sezony s Estebanem Oconem šestým a Fernandem Alonsem na startovním roštu po dramatické páteční kvalifikaci v Interlagosu na Velskou cenu Sao Paula.

Read More

Velká cena São Paula – kvalifikační loterie v Interlagosu: Carlos Sainz  a Charles Leclers budou muset bojovat ve sprint závodu

Kvalifikace na Velkou cenu Sao Paula byla v Interlagosu  jako loterie. Na začátku tréninku byla trať vlhká, než oschla po celou Q2, zatímco jen pár minut do závěrečné fáze se vrátil déšť, což znamenalo nastavení pozic, což pro Scuderii Ferrari nefungovalo dobře.

Read More