Spotřebitelské testy

Výkonný nástroj pro profesionály: Podrobný pohled na notebook pro kancelářskou práci a úpravy obrázků či videí – HP ZBOOK STUDIO 16 G10

Na trhu plném možností pro digitální tvůrce a kancelářské profesionály není snadné najít notebook, který přesně vyhovuje požadavkům na úpravu obrázků a videí a zároveň na kancelářskou produktivitu. Dnes prozkoumáme nedávno testovaný notebook, který si klade za cíl splnit tyto specifické požadavky, přičemž se zaměříme na jeho silné stránky a oblasti, ve kterých zaostává. Tato recenze vám pomůže pochopit, zda jeho prvotřídní funkce odůvodňují jeho cenovku a zda je to správný nástroj pro váš profesionální arzenál.

Read More

Test: Bezdrátový párty reproduktor SONY SRS-XV800

Do naší redakce jsme dostali k testu bezdrátový párty reproduktor SONY SRS XV-800. Reproduktor svými rozměry překvapí, stejně tak při rozbalování svojí váhou. Pro usnadnění  manipulace je vybaven kolečky a držákem a tak jsme mohli zahájit testování. 

Read More

Test: Domácí Wi-Fi kamera Tapo C 211

Do naší redakce jsme dostali k otestování interiérovou kameru Tapo C211. Jedná se o domácí Wi-Fi kameru s horizontální/vertikální rotací, který vzhledem ke své schopnosti otáčení v rozsahu 360° dokáže sledovat co se děje v celé místnosti.

Read More

Společnost Epson se v roce 2024 zúčastní veletrhu Fespa, na kterém poprvé představí svoji první plochou kompaktní UV tiskárnu (SC-V1000) a novou základní hybridní DTG tiskárnu (SC-F1000)

Tématem letošního ročníku Epson je personalizace prostřednictvím mikroprodukce. Společnost odhaluje na stánku G20 v hale 12 na veletrhu Fespa 2024, který se koná od 19. do 21. března v Amsterdamu, přehlídku nádherně navržených, barevných a vysoce kvalitních tištěných předmětů na míru. 

Read More

Test : Monitor HP OMEN 27 s FDH 240 Hz Gaming monitor

Do naší redakce jsme dostali k otestování monitor od výrobce HP Omen 27 s FDH 240 Hz Gaming monitor. Tento monitor splňuje všechny předpoklady a podmínky pro výbornou kancelářskou práci i využití v jiných sférách včetně her.  

Read More

Epson zjednodušuje a zabezpečuje tisk pro zaměstnance pracující na dálku

Nová služba Epson Bridge pro Microsoft Universal Print zjednodušuje a zabezpečuje tiskové úlohy – zachovává připojení k firemním sítím VPN – a to i při používání osobních tiskáren doma.

Read More

Test TP-Link Termostatické hlavice radiátoru Kasa Smart

Do naší redakce jsme dostali při vrcholící letošní topné sezóně k o testování novinku od známého výrobce TP-Link termostatické hlavice radiátoru s řídícím hubem Kasa Smart.

Read More

Test: Tiskárna HP Smart tank 580

Do naší redakce jsme dostali k otestování tiskárnu HP Smart tank 580. V současné době, kdy se snažíme co nejvíce šetřit na nákladech tisku a zároveň se chovat přívětivě k naší planetě je tiskárna HP Smart tank 580 zástupcem této nové cesty inkoustového tisku bez nutnosti výměny cartridgí.

Read More

Test: Tiskárna Epson Workforce Pro WF-C4810

Do naší redakce jsme dostali k testu tiskárnu Epson Workforce PRO WF-C4810 která v sobě dokonce zahrnuje i fax. Jedná se o tiskárnu určenou pro malé a střední firmy.

Read More