Miami

Velká cena Monaka – sobotní kvalifikace – tým Scuderia Ferrari

Kvalifikace v Monaku se obvykle hraje s přesností na tisícinu sekundy a dnešní trénink rozhodně nezklamal. Od samého začátku Q1 až do posledních okamžiků Q3 byly tyto tři tréninky velkolepé a plné dramatu.

Read More

Velká cena Miami: nedělní závod- Tým Scuderia Ferrari

Pro Scuderii Ferrari to nebyla nejlehčí neděle. Ze Spojených států přijela s pátým místem pro Carlose Sainze a sedmým pro Charlese Leclerca na konci Velké ceny Miami, ve které byla omezení SF-23 v závodě  byly evidentní poté, co oba piloti bojovali o pole position.

Read More

Velká cena Miami: nedělní závod – Tým Mercedes AMG-PETRONAS Formula One

Velká cena Miami: Výkony obou pilotů v soubojích maximalizují výsledek a tým získá dobré body

Read More

Velká cena Miami – nedělní závod – tým BWT Alpine F1

Tým BWT ALPINE F1 na Velké ceně Miami získal šest bodů, kdy Pierre Gasly dojel osmý a Esteban Ocon v závodě, kdy na Hard Rock stadionu dominovala strategie. 

Read More

Tsunoda zvítězil v souboji s Ricciardem v závodě mini tryskových člunů

Před touto víkendovou Velkou cenou Miami Yuki Tsunoda prohlásil, že bude snadno usínat po výhře v souboji na mini jet boat proti osminásobnému vítězi F1 Danielu Ricciardovi v Miami Biscayne Bay

Read More

Formule 1 – CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX 5.5.- 7.5.2023

Seriál formule 1 se přesouvá na americký kontinet.  A to k závodu v Miami v prvním květnovém týdnu .

Read More

Velká cena Miami- sobotní kvalifikace – Tým Mercedes AMG-PETRONAS Formula One

George Russell se kvalifikoval jako šestý a Lewis Hamilton 13. na Grand Prix Miami 2023. Přes noční změny v nastavení pokračovaly týmové boje s vyvážením vozu i ve FP3. Poté, co oba piloti postoupili z Q1, ukázala se druhá část kvalifikace náročnější. Lewis skončil na 13. místě a George se protlačil na 10. místě, protože […]

Read More