Formule 1 – 2024

Velká cena Miami – vyhlídky týmu Mercedes AMG-PETRONAS Formula One

Tým Mercedes AMG-PETRONAS Formule 1 je tento týden na Floridě na třetím ročníku Velké ceny Miami na Hard Rock Stadium. Poprvé se na okruhu pojede závod F1 Sprint, druhý v sezóně 2024.

Read More

Pneumatiky Pirelli pro Velkou cenu Miami

Na stupních vítězů při Grand Prix Miami bude určitě něco nového. Těžko říci, zda to bude jezdec, protože Max Verstappen bude opět jasným favoritem na vítězství, protože na Floridě již dvakrát zvítězil. Bez ohledu na to, kteří tři jezdci budou na startu, budou mít všichni na sobě speciální edici čepice Podium Chart, kterou Pirelli dodává […]

Read More

Velká cena Miami – vyhlídky týmu Scuderia Ferrari

Šestý podnik sezóny o tomto víkendu je třetí Velkou cenou Miami Formule 1 v historii a zároveň druhým sprintem roku. Floridské město bude hostit několik akcí Ferrari, počínaje mezinárodní spanilou jízdou, které se za volantem svých vozů zúčastní mnoho významných majitelů Ferrari, kteří projeli některými z nejmalebnějších částí Tennessee a Floridy, před hlavní událostí, samotnou […]

Read More

Formule 1 – Crypto.com MIAMI Grand Prix 3.-5.5.2024

Po závodě v Číně s přesunula Formule 1 na americký kontinet a velká cena se pojede v Miami . To pro evropské příznivce znamená, že se jedná o večerní až noční závod .

Read More

VISA Cash App RB Formula One team a Randstad vyškolí 23 inženýrů pro F1

Čas na další rok Formula Future-program, který navrhly Visa Cash APP, RB Formula One Team a Randstad,  pro  trénink a pracovní umístění mladých jezdců ve světě Formule 1.

Read More

Stejné „měkké“ trio pro Imolu, Monako a Montreal

 Společnost Pirelli informovala týmy a FIA o tom, že pro všechny tři velké ceny (Emilia-Romagna, Monaka a Kanady) bude použita stejná volba směsí: C3 jako P Zero White hard, C4 jako P Zero Yellow medium a C5 jako P Zero Red soft.

Read More

Ferrari a HP oznamují partnerství

 Společnosti Ferrari a HP Inc. dnes oznámily historické, víceleté partnerství. Partnerství, které spojuje dvě z nejznámějších společností na světě, se vyznačuje společným závazkem podporovat udržitelné inovace a zrychlovat účelné technologie v rámci  týmu Formule 1 Scuderia Ferrari, týmu Scuderia Ferrari Esports a Scuderia Ferrari Driver Academy. 

Read More

Velká cena Číny – nedělní závod – tým Scuderia Ferrari

Scuderia Ferrari oslavila návrat Velké ceny Číny do kalendáře čtvrtým a pátým místem zásluhou Charlese Leclerca a Carlose Sainze. Pozitivní je, že v balíku je celkem 31 bodů, včetně těch ze sprintu, což je druhý nejvyšší součet za Red Bullem. Vždy to bylo o snaze získat po náročné kvalifikaci náskok, ale poprvé v této sezóně […]

Read More