Peugeot

Peugeot 3008 získal ocenění Red Dot Award 2024

Značka Peugeot má další ocenění Red Dot Award za vynikající design. Získal ho nový Peugeot 3008 v kategorii „Produktový design“. Mezinárodní odbornou porotu složenou z 39 členů přesvědčil zejména svou dynamickou siluetou fastbacku, novou přední částí a bohatou výbavou. Také předchůdce modelu Peugeot 3008 byl oceněn stejnou trofejí, a to v roce 2017. Red Dot […]

Read More

Peugeot v ČR bude letos opět partnerem Burger Street Festivalu, tentokrát s novým Peugeotem 3008

Představení produktových novinek v rámci Burger Street Festivalu se značce Peugeot v ČR v uplynulých letech osvědčilo. Festivaly, které dohromady ročně přilákají přes čtvrt milionu návštěvníků, se tak staly originálním místem pro objevování a testování nových vozů. Ani v letošním roce značka Peugeot tuto obchodní příležitost nevynechá. Hlavní hvězdou bude tentokrát nový Peugeot 3008.

Read More

Nový Peugeot 208 – uvedení na trh v České republice

Peugeot 208, ikonický model řady Peugeot a nejprodávanější vůz v Evropě v roce 2022, nyní dostává nový rozměr. Modernizací se stává ještě neodolatelnějším, zejména pak jeho elektrická verze E-208, která získává dojezd 400 kilometrů. Celá modelová řada 208 pak profituje z nového designu, špičkových technologií a potěšení z jízdy, které je umocněno novými motory.

Read More

Peugeot 9X8 představuje novou verzi pro sezónu WEC 2024, závodní premiéra vozu bude v Imole

První kompletní sezóna ve vytrvalostním šampionátu FIA přinesla povzbudivé výkony v Le Mans a první umístění na stupních vítězů v Monze.

Pro letošní sezónu prošel vůz Peugeot 9X8 výraznými změnami, aby mohl v roce 2024 sehrát zásadní roli v mimořádně konkurenční kategorii Hypercar, v níž se představí devět výrobců a devatenáct prototypů.

Read More

Peugeot úspěšně zahájil sezónu ecorally, z Českého Krumlova si veze dvě medaile

Posádky s vozy Peugeot předvedly na první soutěži Mistrovství ČR v ecoRally dobré výkony, stabilní a vyrovnanou jízdu i obdivuhodné vzestupy v pořadí. I v silné konkurenci se tak důrazně prosadily. Nejlepší z posádek, manželé Hájkovi, získala stříbro v celkovém hodnocení. Peugeot si pak odváží bronz v klasifikaci značek.  

Read More

Nový ročník, posádky i partneři: Peugeot vstupuje do další ecorallyové sezóny silnější a odhodlanější

Tiskovou konferencí k 3. ročníku šampionátu ecoRally, která se konala 5. března v Autoklubu, byla oficiálně zahájena další závodní sezóna. Stejně jako dva uplynulé ročníky ani tento si značka Peugeot nenechá ujít. Vstupuje do něj posílena o nové partnery i zkušenosti, s modernizovanými vozy a s ambiciózním cílem získat další poháry.

Read More

Akce „7 dní Peugeot“ má za cíl akcelerovat ofenzívu značky Peugeot

Akční nabídka 7 dní Peugeot má nejen urychlit prodejní tempo značky Peugeot, jejím cílem je také rozproudit aktivity koncesionářské sítě a motivovat zákazníky k nákupu nových vozů za výhodné ceny. Letošní jarní akce 7 dní Peugeot proběhne od 11. do 17. března 2024 a zaměří se na kompletní řadu osobních a lehkých užitkových vozů.

Read More

Loňskou sezónu ecoRally zakončilo slavnostní vyhlášení v Autoklubu, Peugeot byl oceněn ve dvou kategoriích

21. února 2024 se v budově Autoklubu v Praze odehrálo slavnostní vyhlášení šampionátu PHOENIX CONTACT Česká Trophy v ecoRally 2023. Značka Peugeot převzala ocenění za druhé místo v Poháru značek, v nejvýše hodnocené kategorii, Rallye pravidelnosti, pak Kryštof a Nikola Hájkovi s vozem Peugeot e-208 obsadili bronzovou příčku.

Read More

Návrat akčních cen i oblíbených verzí: Peugeot v ČR chystá prodejní ofenzívu

Značka Peugeot v České republice uvádí výhodné akční ceny a současně vrací na trh oblíbený model Peugeot Rifter s homologací M1 a s dieselovým motorem, a to jak ve standardní, tak i v prodloužené verzi LONG. Těmito kroky značka hodlá dát svým prodejům nový impuls. 

Read More

E-LION DAY 2024: Peugeot oznamuje 8letou záruku „Peugeot Allure Care“ k novému modelu e-3008, ChatGPT

Peugeot se pustil do radikální transformace, aby se do roku 2025 stal vedoucí značkou na evropském trhu s elektromobily. Peugeot má nejširší nabídku elektromobilů ze všech evropských mainstreamových výrobců a k přechodu na bezemisní mobilitu chce motivovat i své zákazníky. Proto usiluje o to, aby tato mobilita byla pro uživatele dostupná, jednoduchá a bezstarostná. 

Read More