SAUDI ARABIAN 2024

Grand Prix Saúdské Arábie – nedělní závod – tým Scuderia Ferrari

Scuderia Ferrari opouští Saúdskou Arábii a slaví první umístění na stupních vítězů v sezoně pro Charlese Leclerca na konci poměrně osamělého závodu o třetí místo, zatímco Oliver Bearman zažil debut snů. Záložní pilot týmu, absolvent Scuderia Ferrari Driver Academy, začal svůj víkend jako pilot Formule 2 a zakončil jej jako 97. jezdec, který závodil za […]

Read More

Zaskakující 18-letý Oliver Bearman v prvním závodě F1 kariéry bodoval

Zdramatizování Velké ceny Saúdské Arábie způsobilo onemocnění Carlose Sainze a jeho nahrazení mladým pilotem Oliverem Bearmanem. Tento pilot se zhostil svého úkolu více než dobře a dojel do cíle na bodované 7. pozici.

Read More

Formule 1 – STC Saudia Arabian Grand Prix 7.-9.3.2024

Dalším závodem letošní sezona formule 1 je sobotní závod v Saudské Arábii. Je to z porce 24 Grand prix druhý závod a opět v netradičním závodním dni.

Read More

Velká cena Saúdské Arábie – páteční kvalifikace – tým Scuderia Ferrari

V sedmém závodě v řadě si Charles Leclerc zajistil místo v první řadě na startovním roštu, tentokrát pro Velkou cenu Saúdské Arábie na okruhu Jeddah Corniche. A stejně jako minulý týden v úvodním závodě sezony v Bahrajnu bude mít po svém boku Maxe Verstappena, který startuje z pole position. Ve druhém SF-24 startuje Oliver Bearman […]

Read More

Carlos Sainz nepojede GP Saudské Arábie z důvodu onemocnění

Carlos Sainz byl diagnostikován s apendicitidou a bude vyžadovat operaci. Od 3. RP a po zbytek tohoto víkendu ho nahradí rezervní jezdec Oliver Bearman.

Read More