Nizozemsko 2023

Max Verstappen si vítězstvím ve Velké ceně Nizozemska připsal devět vítězství v řadě

Max Verstappen pokračoval ve své pozoruhodné formě, když si připsal rekordní deváté vítězství v řadě pohodlným vítězstvím v deštivé Grand Prix Nizozemska na okruhu Zandvoort.

Read More

Velká cena Nizozemska – nedělní závod – tým BWT Alpine F1

Pódiové umístění pro Pierra a desáté pro Estebana zajistilo dvojnásobné bodové umístění v Zandvoortu. BWT ALPINE F1 TEAM získal své druhé pódium v sezóně mistrovství světa FIA Formule 1 2023, když Pierre Gaslyy předvedl působivý výkon z dvanáctého místa startovního roštu ve smíšených podmínkách a skončil třetí v Zandvoortu v Grand Prix Nizozemska. Esteban Ocon […]

Read More

Velká cena Nizozemska – nedělní závod – tým Scuderia Ferrari

Velká cena Nizozemska se ukázala být pro Scuderia Ferrari komplikovaným závodem, tým opustil Zandvoort s pátým místem díky Carlosu Sainzovi, který předvedl solidní a odvážný výkon v extrémně obtížných podmínkách na trati. Charles Leclerc bohužel musel odstoupit po kolizi s Oscarem Piastrem v prvním kole.

Read More

Velká cena Nizozemska – nedělní závod – tým Mercedes AMG-PETRONAS Formula One

Dramatické odpoledne v Zandvoortu, tým se vrátil do první desítky a skončil na bodech s jediným vozem Výsledky týmu byly definovány úvodními 15 koly, kdy špatně načasované zastávky v boxech odsunuly jezdce na chvost startovního pole a tým zůstal v režimu zotavení. Lewis se vyšplhal z 13. místa na startu, přes 20. místo v prvních kolech na […]

Read More

Přerušená Grand prix v Zandvoortu přinesla stupně vítězů pro Alpine a vítězství Maxe Verstappena

Přerušená Grand prix startovala v 15 hodin a cíl byl až v 17:25 , déšt na začátku a déš%t na konci závod zdramatizoval. Bylo se na co dívat .

Read More

Formule 1: Grand Prix Nizozemska 2023 – vyhlídky týmu Scuderia Ferrari

Formule 1 pokračuje po letní přestávce na břehu Severního moře v Nizozemsku, na trati v Zandvoortu. Velká cena Nizozemska je 13. podnikem z 22 v této sezóně. 

Read More