Ježíšek Frekvence 1 nadělí dárky za 500 tis. Kč, jako bonus vánoční a silvestrovský program

Ježíšek Frekvence 1 v podobě Marty Jandové, Petra Vágnera a dalších oblíbených moderátorů rozveze vysněné dárky za půl miliónu. Vánoční přání s příběhem toho, kdo si podle posluchačů zaslouží pořádný dárek, mohou posílat posluchači od 1. prosince do 23. prosince přes web rádia. Speciální zábavní a hudební program připravuje Frekvence 1 na Vánoce i Silvestra.

 

Ježíšek Frekvence 1 – dárky za půl miliónu

Dárky od Ježíška Frekvence 1 budou i letos rozvážet oblíbení moderátoři, posluchači se mohou těšit na návštěvu Marty Jandové, Petra Vágnera, Lubky Ponížilové, Míry Michálka, Jany Knížkové, Romana Mikesche, Robina Sobka, Tomáše Fíly a dalších.

„Asi nezapomeneme na malou krasobruslařku, velkou bojovnici, která se na led vrátila po zranění kolene, sebrala všechny svoje síly, aby se její kondice vrátila tam, kde byla před úrazem. Strašně moc si přála od Ježíška speciální krasobruslařský kufr,“ vzpomíná Lubka Ponížilová.

Její kolega Míra Michálek doplňuje: „A když vzpomeneme na ty roky předchozí, tak jsme udělali obrovskou radost v Bruntále, ve školní jídelně, kde byla paní kuchařka sama na celou školu a my jsme jim dovezli myčku nádobí. 

Letos bude Ježíšek Frekvence 1 nadělovat dárky každý všední den od 12. prosince do 23. prosince. Vánoční přání Ježíškovi pro své blízké s příběhem mohou posílat posluchači přes web rádia již nyní až do 23. prosince.

Potřebné informace jsou na webu: https://cms.frekvence1.cz/souteze/jezisek-frekvence-1-2022.shtml

Vánoční program Frekvence 1

V adventním čase připravuje Frekvence 1 pro posluchače speciální vánoční Music Studia Live, ve kterých interpreti živě zahrají přímo do éteru songy včetně vánočních. Součástí návštěvy je vždy rozhovor s Lubkou Ponížilovou a Mírou Michálkem, tentokrát se budou bavit i o tom, jak slavní tráví svátky. Music Studia Live Frekvence 1 začínají vždy v 8 hodin. Ve středu 7. prosince bude hostem písničkář Xindl X, 14. prosince budou hned dva hvězdní hosté – zpěvačka Marta Jandová spolu s tátou Petrem Jandou a 21. prosince slovenská kapela No Name.

V pátek 23. prosince odvysílá Frekvence 1 vánoční díl pořadu Co se děje … s Martou Jandovou a Robinem Sobkem od 10 do 12 hodin.

Sami moderátoři ho přejmenovali na Šílenou dvouhodinu Marty a Robina. Což potvrzují i slova Marty Jandové, která si plánuje do studia vzít flétnu, na kterou prý fouká dost špatně, navíc pouze jednu koledu.

„Budeme si povídat o našich vzpomínkách na Vánoce, o tom, co se povedlo, co se nepovedlo, o nejlepších a nejhorších dárcích, dáme si s posluchači svařáka, budeme zpívat a poslouchat i kuriózní vánoční hity,“ prozrazuje. K tomu na Štědrý den od 16 do 18 hodin připravuje Frekvence 1 TOP 30 Vánočních songů s Martou Jandovou.

Silvestr na Frekvenci 1

V sobotu 31. prosince se posluchači Frekvence 1 mohou těšit od 13 do 15 hodin na speciální Silvestrovské vysílání Tomáše Matonohy. Podle baviče, kterého nejvíce proslavila nezapomenutelná role Tomi Paciho v kultovním sitcomu Comeback, půjde o dvě hodiny plných scének, kvízů a dalších rozličných překvapení. Od 18 hodin bude Frekvence 1 vysílat speciální hodinový díl Press klubu s moderátorkou Helenou Šulcovou a imitátorem Petrem Jablonským. „Bude to neopakovatelná show. V této době se satira děla sama. Rok 2022 byl politicky plodný a v novém roce nás čeká volba prezidenta. No, my ho zvolíme už v silvestrovském Press klubu. A jsem zvědavá, co na něj řeknou pánové Zeman, Klaus a další v jedné osobě Petra Jablonského,” zamýšlí se Helena Šulcová.