Big Brother Česko a Slovensko zná jméno vítěze. Vyhrál Standa

Po devíti týdnech se brány domu Big Brother konečně zavřely. V napínavém finále diváci hlasováním v mobilní aplikaci určili, že krásnou výhru 2,5 milionu korun z finálové pětice si nejvíce zaslouží Stanislav Liška.

 

„Jsem v šoku jako nikdy v životě. Myslím, že mi to docvakne až zítra, ale je to neuvěřitelné a jsem za to moc vděčný. Bude to velká oslava,“ řekl Standa hned po tom, co se dozvěděl, že velmi těsně porazil Zoe.

 

Přesně 13. listopadu 2023 odstartoval na obrazovkách Voyo, TV Nova a Nova Fun největší sociální experiment.

Šestnáct spolubydlících se nastěhovalo do domu v bulharské Sofii, aby zažili největší dobrodružství svého života. Během svého pobytu museli čelit nejrůznějším výzvám, které jim připravil sám „Velký bratr“. Spolubydlící zažili spoustu dramat, zábavy nebo náročných misí, a to vše pod bedlivým dohledem 58 kamer. Ti nejvytrvalejší strávili v Domě také Vánoce a Nový rok. Diváci mohli jejich výkony sledovat každý den v tříhodinovém odpoledním přímém přenosu na Voyo. Nejzajímavější události, které se v Domě odehrály, mohli diváci sledovat denně na Voyo a Nova Fun. Každý týden mezi sebou spolubydlící hlasovali o nominaci těch, kteří by měli opustit Dům, a konečné slovo měli vždy diváci v mobilní aplikaci, kteří z nominovaných rozhodovali o tom, kdo si bude muset nadobro sbalit kufry.

V posledním týdnu zůstalo v Domě sedm spolubydlících a ve středu, těsně před branami finále, se s pořadem rozloučili Tarik Lukšija a Karolina Pištěková.

Do absolutního finále postoupila finálová pětice ve složení Barbara Hacsi, Katrin Slabá, Zoe Black, František Uvíra a Stanislav Liška. V sobotním přímém přenosu oznámil moderátor pořadu Míra Hejda jméno definitivního vítěze Big Brother Česko & Slovensko. Diváci svým hlasováním rozhodli, že šek na 2,5 milionu korun a titul vítěze nakonec skončil v rukou Standy.

„Poměrně značná část by připadla na nějakou oslavu, nebudu lhát. Potom bych docela rád zrekonstruoval svůj byt. Určitě by taky proběhla nějaká investice, nějaký krypto a něco bych si určitě nechal našetřenýho, abych si mohl žít, jak se mi zlíbí, a taky bych si koupil nějaký pěkný oblečení,“ odpověděl Standa ještě před finále, jak by naložil se svou výhrou.

 Záznam finálového večera a všech epizod reality show Big Brother Česko & Slovensko mohou diváci kdykoli sledovat na Voyo. Fanoušci reality show i po skončení Big Brothera nezůstanou bez svého oblíbeného žánru dlouho. Už brzy se mohou těšit na třetí řadu Survivor Česko & Slovensko.