Ella propuká v pláč po videovzkazu od svých blízkých, který neměla možnost zhlédnout

Už jen osm dní zbývá do velkého finále show Big Brother Česko & Slovensko. V Domě Big Brothera zůstává osm spolubydlících. Na začátku včerejšího 53. dílu spolubydlící řešili situaci po předchozích nominacích:

 

Karolína vysvětluje, že neskrývá své emoce a ráda věci řeší rovnou.

František se nechává slyšet, že téma jeho vztahu s Karolínou je pro něj už uzavřeno. Ke Karolíně chová přátelský vztah a už jej nechce v Domě nadále řešit. Zoe říká Katrin, že obě dvě prošly v Domě náročnou cestou. Zoe Katrin říká, že v ní vidí hodně ze sebe samotné. Ella si Barbaře stěžuje na Katrin a na nominaci od Františka, Barbara je přesvědčená, že se Ella v Domě zůstane. Strach z možného vyřazení má i Zoe. Ella jí uklidňuje a říká, že teď přišel Tarikův čas. Tarik řeší svou nominaci s Katrin, která se ho snaží utěšit. Tarik říká je naštvaný i zklamaný z nominace od kluků, bere to od nich jako podraz. Jde za Standou a vše si vyříkávají. To stejné absolvuje druhý den i s Františkem.

Big Brother vyhlašuje další misi: Při zvuku signálu, musí všichni spolubydlící v domě „zmrznout“ a zůstat v této pozici až do doby, než se opět ozve stejný signál. Při prvním signálu Ella zrovna v kuchyni připravuje jídlo. Zůstává v určené pozici, zády k TV, na které se začíná přehrávat videovzkaz od jejích blízkých. Elle při zaslechnutí známého hlasu začínají po tváři stékat slzy, ale misi úspěšně dokončuje. Následně propuká v pláč a ostatní spolubydlící ji jdou utěšovat. Díky Elle všichni vyhrávají 100 BB coinů do společného rozpočtu.

            

                                                                                

Diváci už nyní mohou pro svého favorita, kterého chtějí zachránit před vystěhováním, hlasovat v mobilní aplikaci Big Brother.

Nový díl Big Brothera najdou diváci již  večer na Voyo a následující všední den Nova Fun, přímý přenos a vyřazování je pro diváky připraveno v sobotu ve 20.30 na Voyo a Nova Fun. Tříhodinový necenzurovaný přímý přenos Big Brother Live mohou diváci sledovat také na Voyo každý den od 16.00 do 19.00 hodin.