Tričko hanby jako trest pro Zoe za porušení pravidel. Dům Big Brothera dnes opustí hned dva spolubydlící.

Už jen dva dny zbývají do velkého finále show Big Brother Česko & Slovensko. V Domě Big Brothera zůstává sedm spolubydlících, dva z nich včera soutěž opustili

 

Ve včerejší 58. epizodě show Big Brother Česko & Slovensko spolubydlící po doplnění zásob řešili kauzu s vajíčkem, které Karolína nabídla pouze Františkovi a nikoli ostatním.

Ostatní Karolíně vyčítají, že se chová sobecky. Naštvaná je především Zoe, ale i ostatním její chování přijde málo ohleduplné. Zoe vybízí Katrin, Tarika a Standu, aby si s Karolínou šli o jejím chování promluvit. Katrin následně jde situaci s Karolínou řešit. Ta je z celé situace zaskočená a stěžuje si, že by s ní ostatní měli vše řešit v přítomném okamžiku.

Kauza pokračuje i následující ráno. Zoe Karolíně vyčítá její neohleduplnost, ta reaguje, že Zoe si na ni jen vylévá svůj stesk po příteli. Do Domu přichází Oko. Spolubydlící mají za úkol říci, jak by v případě výhry naložili s finanční odměnou. Katrin by ráda peníze investovala a založila nadaci. Standa by uspořádal oslavu, rekonstruoval by byt…František by rád vrátil něco svým rodičům a také by vzal na nějaký zájezd Karolínu, Standu a Tarika. Karolína by peníze investovala do výzkumu svého onemocnění (diabetes 1. typu). Barbara by uspořádala oslavu s kamarády, chtěla by udělat radost svým blízkým a založit s přítelkyní Jíťou rodinu. Zoe by chtěla udělat radost své mamce, splatila dluhy a investovala do operací, aby se ve svém těle cítila ještě lépe. Tarik by chtěl udělat své mamce radost a koupil by jí cestovní kancelář.

Zoe jde následně do Zpovědnice, kde ji Big Brother oznamuje hrubé porušení pravidel. Vysvětluje mu, že v návalu emocí dala Elle vzkaz, který měla připravený pro případ, že by sama byla vystěhována. Zoe se za své chování omlouvá a říká, že je připravena přijmout trest, ale chtěla by, aby tento trest neměl dopad i na ostatní spolubydlící.

Do Domu Big Brothera opět přichází Oko a uděluje spolubydlícím další úkol:

Kluci se mají převléknout za holky a naopak, a následně udělat show na píseň z muzikálu Moulen Rouge. Zoe klukům pomáhá s přípravou a líčí je. Následně předvádějí lip sync představení.

Na závěr je Zoe znovu povolána do Zpovědnice. Big Brother ji za její porušení pravidel uděluje trest. Až do odvolání musí Zoe nosit tričko s nápisem „Porušila jsem pravidla!“. Zoe trest přijímá, ale následně projevuje své obavy, jak ji za porušení pravidel budou vnímat lidé venku.

Prohlášení za TV Nova k porušení pravidel a trestu Zoe:

Zoe porušila pravidla a za toto porušení byla Big Brotherem potrestána. Polehčující okolností v tomto případě je, že došlo k předání informace směrem ven z Domu Big Brothera, nikoli opačně, tedy směrem k soutěžícím, kteří dle pravidel musejí být od informací z vnějšku zcela izolováni.

                                                              

Diváci budou od dnešního dne hlasovat pro svého favorita, kterého si přejí jako vítěze show Big Brother Česko & Slovensko, hlasovat v mobilní aplikaci Big Brother.

 Nový díl Big Brothera najdou diváci a následující všední den Nova Fun, přímý přenos finále proběhne v sobotu 13.1. ve 20.30 na Voyo a Nova Fun. Tříhodinový necenzurovaný přímý přenos Big Brother Live mohou diváci sledovat také na Voyo každý den od 16.00 do 19.00 hodin.     ¨