Komerční články

PENNY Vám kryje záda a zachraňuje životy

Ve spolupráci s lékařem letecké záchranné služby Markem Dvořákem a jeho projektem #kryjemevamzadapřipravilo PENNY pro všechny své zaměstnance bezplatné kursy první pomoci. Více než 7 000 zaměstnanců díky nim získá základní informace o řešení situací, ve kterých mohou zachránit život. PENNY tak bude mít pro tyto případy nadstandardně proškoleny všechny své zaměstnance.

Read More

Vánoční tipy od HP: dárky nejen pro technologické nadšence

Blíží se období plné radosti a pohody, které je od nás vzdálené jen několik týdnů – Vánoce. S nimi přichází také čas hledání dárků pro ty, které máme nejraději. HP si zachovává zavedenou tradici, a i letos přináší tipy pod stromeček. V naší nabídce najdete skvěly All in One počítač HP Pavilion 27, který je ideálním […]

Read More

Epson uvádí na trh nové kompaktní černobílé tiskárny pro pracovní skupiny

Epson uvádí na trh nové kompaktní černobílé tiskárny pro pracovní skupiny – ideální pro firmy, které chtějí zvýšit efektivitu a snížit uhlíkovou stopu Společnost Epson uvedla na trh dvě nové vysokorychlostní černobílé firemní tiskárny WorkForce Pro WF-M5399DW a WF-M5899DWF. Jejich malé rozměry a vysokokapacitní inkousty je předurčují pro firmy, které hledají efektivní řešení pro malé […]

Read More

Pronájem bytu 2+kk 45 m²

Pronájem  bytu 2+kk v klidné lokalitě sídliště Barrandov. Součástí bytu je i malá komora. Byt je situován do klidné zeleně. Dům nedávno prošel kompletní rekonstrukcí.  Nová fasáda, okna, velký výtah.

Read More

Tesco rozšířilo nepotravinový sortiment dostupný online Nejprodávanější je papír do tiskáren, baterie a žárovky

Zájem zákazníků o online nákupy potravin neustále roste. S novým omezením pohybu vzrostl počet objednávek až o 20 % ve srovnání s předešlým týdnem. Tesco zároveň výrazně rozšířilo nabídku základních nepotravinových položek, jako jsou baterie, žárovky či základní papírnické potřeby. Zákazníci si je mohou pořídit současně s nákupem potravin.

Read More

Oslavte první jarní den elixírem plným ovocem a zeleniny

I když se to tak při pohledu z okna možná nezdá, za rohem už je dlouho očekávaný první jarní den. Po dlouhé zimě se většina z nás cítí unavená, pozitivní náladu nám nevdechne ani aktuální situace. Ale bude líp – sluníčko nám vlije nový život do žil, příroda se krásně zazelená a celá rozkvete. Bude to již brzy a do té doby si můžete zvednout náladu něčím jiným. Třeba zdravým mlsáním – v podobě tyčinky Fit Smoothie, která je vitamínovou bombou plnou ovocných a zeleninových chutí.   

Read More

Mladý podnikatel navazuje na Baťovu tradici. Jeho ručně vyráběné boty nosí tisíce Čechů

Nápad na výrobu bot se Václavu Staňkovi zrodil v hlavě již v 17 letech. Dnes už se mu podařilo obout do ručně vyrobených Vasek tisíce Čechů a prodeje každým rokem ztrojnásobuje. Momentálně mladý podnikatel proměnil dílnu Vasek na výrobnu roušek, kterými zásobují zlínskou nemocnici, záchranáře nebo tým pražského dopravního podniku.

Read More

Nenechte svou pokožku trpět a užijte si dovolenou na horách bez komplikací

Chystáte-li se během nejbližšího víkendu vyrazit na hory – aktivně si odpočinout a nasát trochu čerstvého vzduchu, nezapomeňte dodržet nepsaná pravidla péče o pleť v zimě. Ta během mrazivých měsíců vyžaduje mnohem více pozornosti než jindy – a při pobytu v jiných nadmořských výškách to platí dvojnásob. Chlad a nízká vlhkost jsou hlavními přísadami receptu […]

Read More

Pozor na krádež citlivých dat, chraňte svůj tablet dodržováním jednoduchých zásad

Používání notebooku a počítače si obvykle automaticky spojujeme také s instalací antivirového programu. U smartphonů a tabletů na tento krok ale často zapomínáme, přitom tato zařízení používáme podobně jako klasický počítač. Jak ochránit data na vašem tabletu? Stačí dodržovat několik jednoduchých bezpečnostních zásad.

Read More