První jarní dny ve znamení ovoce – ZAHRAJTE SI O SOUTĚŽNÍ BALÍČKY S TYČINKAMI FIT

Zima v letošním roce již dokralovala a střídají jí první jarní dny. Je konec zimnímu lenošení, slunečné počasí nás láká k novým dobrodružstvím. Ať už se vydáte na výlet nebo se budete věnovat oblíbeným sportovním aktivitám, nikdy nezapomínejte na zdravou svačinku. Pokud vám záleží na kvalitním složení, výtečné chuti a zároveň hledáte dobrý zdroj postupně se uvolňující energie, sáhněte po müsli tyčinkách značky Fit. Na náš trh je již bezmála 30 let přináší český výrobce ÚSOVSKO FOOD Klopina. Vyzkoušejte je i Vy!

K jaru se výborně hodí některá z ovocných příchutí. Oblíbenou stálicí v sortimentu je Fit müsli šťavnatá, příjemně překvapí i další varianty, jako je malinová, jahodová nebo meruňková. Pokud máte radši exotické ovoce, ochutnejte ananasovou, banánovou nebo pomerančovou. Kromě sušeného ovoce tyčinky obsahují pečlivě vybrané obilné vločky, extrudovanou kukuřici a rýži, nejrůznější semínka a oříšky.

Díky svému složení jsou nejen skvělým energetickým nábojem, ale i zdrojem vlákniny. Tato složka je pro správné fungování organismu nezbytná. Navozuje pocit sytosti, zlepšuje trávení a pomáhá také bojovat s civilizačními onemocněními. Dopřejte si každodenní porci vlákniny v podobě chutných tyčinek Fit, které můžete právě teď vyhrát v jarní soutěži. Podaří se Vám najít správnou odpověď na soutěžní otázku?

This slideshow requires JavaScript.

 

Jaké 2 nové příchutě müsli tyčinek Fit byly představeny v loňském roce?

  1. a) ananas a černá jeřabina
  2. b) mango a kokos
  3. c) meloun a liči

odpovedi na soutěž@cysnews.cz

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz.