DS AUTOMOBILES doprovází znovuotevření pařížské restaurace TOUR D’ARGENT

  • Společnost DS Automobiles, pro kterou hraje gastronomie důležitou úlohu, spolupracuje s restaurací Tour d’Argent na znovuotevření tohoto nejlegendárnějšího pařížského podniku.
  • Mezi hosty Tour d’Argent, která je symbolem všeobecně uznávaného francouzského know-how, patří již několik století největší světové celebrity.
  • Tour d’Argent disponuje vozem DS 9, kterým vozí své nejprestižnější hosty.

 

Restaurace Tour d’Argent, jež od roku 1582 funguje na místě s výjimečným výhledem na Seinu a pařížskou katedrálu Notre-Dame, se stala ikonickým místem kulinářského umění v srdci francouzské metropole.

Umělci, spisovatelé a hlavy států sem přicházejí ochutnat slavnou kachnu Tour d’Argent, jejíž recept byl kodifikován v roce 1890 a která se připravuje před zraky hostů podle rituálu obsluhy, jímž je restaurace proslulá. Legendární sklep restaurace čítající téměř 300 000 lahví je rovněž uznáván jako jeden z nejprestižnějších na světě. Tento jedinečný zážitek je součástí historie francouzské gastronomie.

Restaurace Tour d’Argent, které průvodce Michelin udělil poprvé tři hvězdičky již v roce 1933, se znovu otevírá po více než roční rekonstrukci, kterou vedl architekt Franklin Azzi. Šéfkuchař Yannick Franques vycizeloval klasické recepty z kulinářského dědictví Tour d’Argent, jimiž je restaurace proslulá, a nabízí i recepty nové.

V pátém patře domu, v němž restaurace sídlí, se nachází nový apartmán, na jehož vybudování se podílely nejlepší francouzské řemeslné dílny.

Hosté zde mohou vnímat a sdílet historii tohoto místa, které v sobě snoubí pohostinnost, dokonalou kvalitu a přátelskost. Apartmán, který se inspiroval zálibou v cestování a eleganci, nabízí zážitek pařížského životního stylu, který začíná příjezdem ve voze DS 9 OPERA E-TENSE 250, jehož odstín Modrá Midnight doplňuje podpis „TOUR D’ARGENT“ a znak podniku.

DS 9 představuje francouzský styl cestování, který je vyjádřením životního stylu, jež se šíří po celém světě.

Interiér, ztělesňující eleganci a pohodlí, nabízí vyhřívaná a odvětrávaná sedadla vybavená masážní funkcí, potažená kůží Nappa v odstínu Černá Basalte s motivem hodinkového pásku Bracelet, které doplňuje středová loketní opěrka a speciální opěrky hlavy Lounge ve druhé řadě. Celý interiér tak představuje výjimečné řemeslné čalounické dovednosti mistrů svého oboru, kteří pracují pro DS Automobiles. Komfortu je zasvěceno vše, přispívá mu zejména výjimečná zvuková izolace díky vrstveným bočním oknům a akustickému čelnímu sklu, stejně jako systém odpružení řízený kamerou, která snímá nedokonalosti vozovky.

„Společnost DS Automobiles je hrdá na to, že je spojena se znovuzrozením Tour d’Argent, nejstarší restaurace v Paříži, která je symbolem gastronomie a centrem francouzského know-how. Společně přispíváme – každý ve svém oboru – k šíření francouzského životního stylu po celém světě.“
Olivier François, generální ředitel DS Automobiles

 


DS AUTOMOBILES

Značka DS, která vznikla v roce 2014, se opírá o výjimečný odkaz vozu DS z roku 1955. Jejím základním rysem je avantgardní duch a ambicí přiblížit zákazníkovi umění cestování ve francouzském duchu. Díky výjimečným produktům, využití know-how v oblasti francouzského luxusu a také programu služeb na míru DS Automobiles tak zákazníkům nabízí soubor jedinečných služeb před, během i po každé cestě.

Vozy DS jsou určeny pro zákazníky, kteří usilují o osobní vyjádření, rádi cestují a chtějí si užít každý moment. Snoubí se v nich elegance a špičkové technologie. Celosvětovou modelovou řadu značky DS tvoří modely DS 3, DS 4, DS 7 a DS 9.

DS Automobiles získala od svého zapojení do Formule E v roce 2015 řadu rekordů včetně dvou dvojitých titulů v Poháru týmů a Poháru jezdců a stojí na špici elektrifikace, neboť nabízí všechny své modely v elektrifikované verzi. Pod označením E-TENSE nabízí jak 100% elektrické vozy, tak plug-in hybridy s výkonem až 360 koní a pohonem všech kol. Od roku 2024 budou všechny nové modely, které DS Automobiles uvede na trh, výhradně 100% elektrické.

Pro náročné zákazníky vytvořila společnost DS Automobiles program exkluzivních prémiových služeb „ONLY YOU, luxus pozornosti“.

Značka DS, která je přítomna ve 41 zemích, vytvořila a vyvinula exkluzivní prodejní síť, kterou tvoří po celém světě více než 450 showroomů DS STORE.

.

Novinky o DS France sledujte na www.DSautomobiles.fr @ DS_France

a mezinárodní dění kolem značky DS na www.DSautomobiles.com @DS_Automobiles

 

DS 9  E – Tense snoubí eleganci, bezpečnost a úsporný provoz