DS 7 A DS 9, oficiální vozy Pařížského týdne módy

  • Společnost DS Automobiles, která je oficiálním partnerem pařížského týdne módy od roku 2019, přispěje k módním přehlídkám flotilou vozů DS 7 E-TENSE a DS 9 E-TENSE.
  • Novináři, influenceři a tvůrci, které pozvala federace Fédération de la Haute Couture et de la Mode, se budou pohybovat mezi přehlídkami po celé Paříži v modelech DS Automobiles.

Společnost DS Automobiles přichází s exkluzivní flotilou modelů DS 7 E-TENSE a DS 9 E-TENSE s označením Paris Fashion Week®.

Tyto vozidla budou vozit novináře, influencery a tvůrce ulicemi Paříže, aby si užili stylovou jízdu s nulovými emisemi ve vozech vybavených systémem ChatGPT, který je součástí DS IRIS SYSTEM. Modely DS 7 a DS 9 vybavené plug-in hybridními motory E-TENSE ztělesňují dokonalou kombinaci francouzského luxusu a technologických inovací.

Program pařížského týdne módy začíná v úterý 16. ledna šesti dny věnovanými pánské konfekční módě pro sezónu podzim/zima 2024–2025, od pondělí 22. do čtvrtka 25. ledna bude následovat móda Haute Couture na období jaro/léto. Dámská móda pro sezónu podzim/zima 2024–2025 bude k vidění od pondělí 26. února do úterý 5. března.

DS 9  E – Tense snoubí eleganci, bezpečnost a úsporný provoz

Základem strategie společnosti DS Automobiles, která od roku 2019 nabízí 100% elektrifikovanou modelovou řadu, je elektrifikace.

Každý model, od 100% elektrického modelu Nová DS 3 E-TENSE až po plug-in hybridní model DS 9 E-TENSE s výkonem 360 koní, svědčí o závazku značky k udržitelné mobilitě. Od roku 2024 budou všechny nové vozy DS Automobiles výhradně 100% elektrické, což ukazuje, jak se značka staví k energetické transformaci.

Propojení mezi DS Automobiles a světem módy je úzké. Jedinečné prvky, jako je perleťové prošívání, gilošování Clous de Paris nebo motiv hodinkového pásku Bracelet na sedadlech, v kreativních a inovativních designérských kruzích nesmírně rezonují. Pro nejnovější ročník pařížského týdne módy si společnost DS Automobiles připravila několik překvapení, včetně vozu DS 9 v interferenčním odstínu, který se leskne jako krovky brouka.

Během těchto týdnů věnovaných módě bude DS Automobiles sledovat Paris Fashion Week na Instagramu @DS_automobiles, kde představí celou řadu stories věnovaných symbolickým pařížským místům, stylu a potěšení z cestování po Paříži ve vozech DS 7 a DS 9. Na první z nich se těšte 18. ledna!

 

DS7 Esprit De Voyage E-tense z pohledu ženy


DS AUTOMOBILES

Mezi základní rysy značky DS, která vznikla v roce 2014, patří avantgardní duch a výjimečné dědictví a její ambicí je přiblížit zákazníkovi umění cestování ve francouzském duchu. Díky výjimečným produktům, využití know-how v oblasti francouzského luxusu a také programu služeb na míru DS Automobiles tak zákazníkům nabízí soubor jedinečných služeb před, během i po každé cestě.

Vozy DS jsou určeny pro zákazníky, kteří usilují o osobní vyjádření, rádi cestují a chtějí si užít každý moment. Snoubí se v nich elegance a špičkové technologie. Celosvětovou modelovou řadu značky DS tvoří modely DS 3, DS 4, DS 7 a DS 9.

DS Automobiles získala od svého zapojení do Formule E v roce 2015 řadu rekordů včetně dvou dvojitých titulů v Poháru týmů a Poháru jezdců a stojí na špici elektrifikace, neboť nabízí všechny své modely v elektrifikované verzi. Pod označením E-TENSE nabízí jak 100% elektrické vozy, tak plug-in hybridy s výkonem až 360 koní a pohonem všech kol. Od roku 2024 budou všechny nové modely, které DS Automobiles uvede na trh, výhradně 100% elektrické.

Pro náročné zákazníky vytvořila společnost DS Automobiles program exkluzivních prémiových služeb „ONLY YOU, luxus pozornosti“.

Značka DS, která je přítomna ve 41 zemích, vytvořila a vyvinula exkluzivní prodejní síť, kterou tvoří po celém světě více než 450 showroomů DS STORE.

 

Novinky o DS France sledujte na www.DSautomobiles.fr  @ DS_France

a mezinárodní dění kolem značky DS na www.DSautomobiles.com    @DS_Automobiles