Ěčko LIVE!

Experimentální studio v Lidových sadech nezahálí ani v prosinci. Po více než desítce úspěšně odehraných představeních pokračuje v živém vysílání kulturních akcí i nadále. V prosinci se zájemci mohou těšit například na verbální bitvu v poezii SLAM POETRY, talk show Jakuba Marvana MAJSTREAM s Ladislavem Hamplem a Sebastianem, koncerty kapel PLEVEL a FLASTR,  divadelní představení od Rudy Hancvencla, Divadla Na kliku a Divadla Rolnička POHÁDKY K BRAMBOROVÉMU SALÁTU nebo vystoupení folklórního souboru Jizera s názvem Štědrej večer nastal aneb Veselé obrázky vánoční. Soubor Jizera se rozhodl celý výtěžek věnovat na podporu Hospicové péče sv. Zdislavy.

 

Pokud by veřejnost chtěla tuto aktivitu „Liďáků“ a snahu umělců podpořit, může si zakoupit dobrovolnou vstupenku na některý z plánovaných online streamů na webovém portále e-vstupenka.cz. Většina výtěžku pak poputuje přímo umělcům a přednášejícím.

Jen za měsíc listopad se díky příspěvkům našich virtuálních diváků podařilo vybrat vstupné ve výši 39090 Kč. Všem, kteří si dobrovolnou vstupenku zakoupili a účinkující umělce podpořili, mnohokrát děkujeme,“ říká vedoucí kulturního střediska Lidové sady, Vladimíra Štrynclová.