Víno na zámku – festival dobrého vína a kvalitní gastronomie

Máte rádi víno? Pak se vydejte se v sobotu 27. července 2019 do Letovic. Více než třicet pečlivě vybraných vinařů a dodavatelů vína se letos bude prezentovat na zámku Letovice, aby vám představili ta nejlepší vína, které lze v České republice ochutnat.

Víno na zámku

Tak se jmenuje letovický festival, který se zaměřuje na dobré víno a kvalitní gastronomii. Letos se na zámku Letovice bude prezentovat přes třicet vybraných vinařů a dodavatelů vína a návštěvníkům nabídnou to nejlepší, co je možné u nás ochutnat.

Společnost Rémy Cointreau si připravila masterclass o koňaku Louis XIII, který jako jediný koňak na světě nese označení Ultra Premium Cognac. Na festivalu budete tak mít jedinečnou příležitost se o tomto legendárním koňaku dozvědět více. Masterclass je spojená s degustací.

Těšit se můžete i na dalšího zajímavého zahraničního hosta – na Annu Julii Faude z vinařství Griesel Sekt, které patří mezi nejlepší producenty šumivých vín v Německu a bude mít na festivalu v Letovicích českou premiéru.

 

Program festivalu:

 

    12:00–18:00 – hlavní část festivalu – volná degustace

    18:00–19:00 – Rémy Cointreau Masterclass

    20:00–22:00 – degustační večeře doprovázená raritními víny a zakončená ochutnávkou koňaku Louis XIII

 

Od nádraží v Letovicích se vydejte vpravo Nádražní ulicí a za chvíli se vám už ukáže letovický zámek, takže určitě nezabloudíte. Cesta vám zabere asi půl hodiny (2 km).

 

Více informací naleznete ZDE