Tesco rozšiřuje nabídku výhodného menu do všech prodejen. Hodí se na obědy, večeře i svačiny

Tesco rozšířilo nabídku výhodných menu do všech prodejen, dostupná jsou rovněž na Tesco Online nákupech. Kombinaci hotového jídla, sendviče, bagety, wrapu, salátu a nápoje si vybírá zákazník sám.

„V rámci našeho výhodného menu si zákazníci mohou rychle a jednoduše pořídit vynikající a vysoce kvalitní jídlo naší privátní značky Tesco spolu s nápojem za skvělou cenu. Sami si vyberou, na co přesně mají právě chuť. Po úspěšném testování novinky v několika prodejnách minulý podzim jsme se rozhodli rozšířit tuto možnost do celé naší sítě. Stále pracujeme na tom, abychom neustále zlepšovali služby pro naše zákazníky a přemýšlíme, jak nabídku ještě více zatraktivnit. Jedna z možností, kterou zvažujeme, je přidání sezónních chutí,“ uvádí Pavol Halász, produktový ředitel Tesco pro Českou republiku.

Malé jídlo v kombinaci s nápojem je k dostání za 69,90 Kč, přičemž zákazníci mohou vybírat z 15 různých druhů sendvičů, baget, wrapů nebo salátů a 10 druhů nealkoholických nápojů.

Mezi nejoblíbenější patří bageta s kuřecími stripsy, sendvič s tuňákem a pikantní kuřecí salát. Za hlavní jídlo a nápoj zaplatí zákazníci 99,90 Kč, na výběr mají ze 32 různých pokrmů. Mezi nejžádanější patří svíčková omáčka s hovězím masem a knedlíkem, tagliatelle s kuřecím masem a dýní a kuře na paprice s rýží. A nejpopulárnějším nápojem je plechovka Coca-Coly. S největším zájmem se firma setkává zejména v menších prodejnách v centrech měst, které jsou blízko kanceláří a škol

Více o výhodné nabídce najdete zde: https://itesco.cz/akcni-nabidky/akce-souteze/vyhodne-menu/