Oracle Red Bull Racing se  připravuje na představení v Miami s exkluzivním designem fanoušků.

RB19 bude vypadat trochu jinak poté, co tým předá designové nástroje v rámci kampaně Make Your Mark. Soutěž vedená fanoušky vidí členy The Paddock, bezplatného věrnostního programu týmu, dostanou příležitost navrhnout vzhled RB19 pro všechny tři americké závody této sezóny. Toto je zvláštní okamžik pro Oracle Red Bull Racing.

Make Your Mark

Poprvé pro tým byly barvy předány našim nejvěrnějším sledovatelům a z tisíců příspěvků byl vybrán výtvor  Martiny Andriano. V čele poroty stál šéf týmu a generální ředitel Christian Horner a její členové byli zástupci titulárního partnera týmu společnosti Oracle, hlavního partnera týmu, Bybit a technologického partnera, Mobil 1.

Auta Maxe a Checa budou vyzdobena v nápadném růžovém, modrém a fialovém designu, který vytvořila studentka grafického designu Martina. Vítězka odletěla do Miami, aby si svůj design osobně prohlédla a zažila víkend na trati s týmem, který vyhrál mistrovství světa.

Šéf týmu a generální ředitel Christian Horner:

„Iniciativa Make Your Mark je skvělá, dát našim fanouškům možnost ovlivnit náš design na třech závodech v USA je něco, co jen tak u jiných týmů nevidíte . Pro tým je důležité, abychom byli schopni zapojit naše fanoušky do toho, co děláme, a dát jim jedinečné příležitosti, jako je tato. Myslím, že Martina odvedla skvělou práci a vzhled vypadá neuvěřitelně, když to vidíte v reálu. Design zachovává étos toho, kdo jsme, ale představuje Miami také RB19. Určitě vynikneme, když uvidíte to auto na trati. Jsem zvědav, co lidé vymyslí pro Austin a samozřejmě Las Vegas, což slibuje, že to bude opravdu vzrušující.“

 

Návrhářka a vítězka soutěže Make Your Mark Miami Martina Andriano:

„V okamžiku, kdy jsem zjistila, že jsem vyhrála, byla jsem šokovaná a nemohla jsem tomu uvěřit – připadá mi to jako bláznivý sen. První věc, na kterou jsem myslela, když jsem začínal s návrhem, bylo, jak vzduch proudí skrz a nad autem, jak se potom se rychle pohybuje  a odtud pochází moje inspirace. Pak jsem samozřejmě chtěl reprezentovat Miami a miamský závod. Od doby, kdy jsem začala studovat grafický design, jsem chtěla navrhnout něco pro auto, jako je nátěr, oblek nebo přilba, a ještě předtím jsem věděla, že jednoho dne chci pracovat ve Formuli 1, a proto je něco velkolepého, že  jsem dostala tuto příležitost od společnosti Oracle. Red Bull Racing.. Bude to můj vůbec první závod, auto bude mít můj design a já budu v garáži. Bude to úžasný týden.“

Zdroj: Oracle Red Bull Racing

 

Formule 1 – CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX 5.5.- 7.5.2023