Zorka Hejdová je zpět na Evropě 2! Tomáš Zástěra jí vzkazuje, že nikam už nejede

Po více než dvouměsíční pauze se moderátorka Zorka Hejdová vrací na Evropu 2. Podle slov jejího parťáka z rádia Tomáše Zástěry vysílat bez ní bylo hodně divné, proto ji rozhodně už nikam nepustí. Odpolední show Evropy 2 vysílá opět v plné sestavě každý všední den od 15 do 18 hodin.

 

„Vysílal jsem dva měsíce sám, zatímco byla Zorka pracovně na Love Islandu. Ze začátku to byl nezvyk a bylo to dost hrozné, ale pak jsem si uvědomil, že Zorka už nikdy nikam prostě nepojede. Ne, nepojedeš,“ postěžoval si hned na úvod Tomáš Zástěra. Přitom on sám nechal Zorku samotnou ve studiu po dobu své účasti v drsné reality show Survivor, zatímco ona se mu pilně a svědomitě starala o profil na instagramu. Že jsou si oba sympatičtí moderátoři velmi blízcí, potvrzují i slova Zorky Hejdové. Prozradila: „Tomáš je za ty roky jeden z mých nejbližších lidí v životě, takže se mi s ním vysílá skvěle. Ne, že by občas neproběhla nějaká přeháňka, ale to se stává, že jeden nebo druhý nemá náladu. Důležitý je, že se z toho dokážeme vzájemně dostat! A co je víc, než když je práce zábavou. Jsou to takové placené tři hodiny smíchu denně.”

 

Zajímalo nás tedy, jak se tato sehraná dvojice připravuje na vysílání.

„Nepřipravujeme! Respektive, hledáme témata, o kterých chceme mluvit a stále si udržujeme nějaký přehled o aktuálním dění, ale jinak je to freestyle a přesně tak nás to baví,“ vzala si jako první slovo Zorka Hejdová. Se smíchem ještě dodala: „Viď, Tomáši?! On má nařízeno s každým mým tvrzením souhlasit.“ Tomáši Zástěrovi nezbylo tedy nic jiného než souhlasit: „Ano, je pravda, že se Zorka na vysílaní nepřipravuje. Zato já trávím celé noci sbíráním témat v drahých knihách a levných barech. A musím přiznat, že se Zorkou se mi vysílá opravdu skvěle. Těším se do práce každý den, což je to nejvíc, co si člověk může u zaměstnaní přát.“

Je vidět, že má školu od mámy Jany Zástěrové. Posluchači Evropy 2 ji velmi dobře znají z pravidelné rubriky Vytoč mámu, ve vtipných telefonických rozhovorech spolu se synem Tomášem probírá každodenní starosti i radosti života tak, jak to většina zná z vlastní rodiny.