Sluchátka NiceBoy HIVE Pins 3 ANC Black vám změní svět

Do naší redakce jsme dostali k otestování sluchátka NiceBoy HIVE 3Pins 3 ANC.  

První dojmy

Jednoduchý obal a sluchátka jsou umístěna v kompaktním nabíjecím boxu, ve spodní části balení je umístěn nabíjecí kabel a náhradní nástavce do uší. Tedy žádné překvapení oproti ostatním testovaným výrobkům. Balení obsahuje jednoduchý návod a odkaz na stažení aplikace pro chytrý telefon.

Zahajujeme test

Sluchátka jsme nabili na 100 % a spárovali s naším telefonem, což bylo výborné a hudba se nám linula do uší z našich mobilních aplikací a on-line rádií, ale měli jsme to udělat trochu jinak: nejdříve než začnete sluchátka používat, doporučujeme stáhnout si ovládací program do mobilního zařízení a až poté spárovat sluchátka, protože pro maximální využití poskytovaných služeb je dobré využívat software od firmy NiceBoy.

Pro tento typ sluchátek se velice často objevují kritiky z pohledu bezpečnosti a to, že není možné slyšet hluky z okolí a tudíž může dojít k nehodám, kdy posluchač vnímá hudbu a neslyší například přijíždějící automobil. Tento problém řeší výrobce možností nastavení poslechu s prostupností okolního hluku. V ovládacím software sluchátek je možné nastavit tři varianty poslechu. První varianta je neutrální, druhá varianta je s prostupností okolního hluku a třetí varianta je s vyloučením hluku z okolí. Každou z těchto variant jsme využívali a otestovali a to například při jízdě ve vlaku plném cestujících, kdy sousedka v kupé trvale telefonovala a my jsme při poslechu hudby neslyšeli její hovor. Další výhodou, kterou jsme našli v aplikaci je možnost výběru typu poslouchané hudby. Nemalou výhodou je i ovládání hlasitosti přímo z této aplikace. Výbornou věcí je možnost vypnutí sluchátek jemným dotykem na boku těla sluchátka.

Sluchátka samozřejmě můžeme využívat také při telefonním hovoru, kdy nejsme vázáni na nutnost držet telefon v ruce a hovor probíhá v klidu a v pohodě. Stejně tak přicházejí nám zvukovým signálem upozornění na příchozí zprávy a to, co máme nastaveno v mobilním zařízení a je pro nás důležité.

Výdrž baterií byla dostatečná na celý den a dobíjení velice jednoduché. Zvuk byl kvalitní a pro nás uspokojivý.

Závěrem

Sluchátka NiceBoy HIVE 3Pins 3 ANC můžeme vřele doporučit ke každodennímu používání a nevidíme žádný problém, který by měl bránit v jejich nákupu. V naší redakci jsme s nimi byli naprosto spokojení.

Zakoupit je můžete na eshopu ElectroWorldu

Informace ze stránky výrobce

Sluchátka mají tři režimy poslechu, mezi kterými si můžete vybírat podle toho, co zrovna potřebujete. Kromě standardního módu se skvělým zvukem ve všech frekvencích je tu režim s technologií Active Noise Cancellation, která potlačuje zvuky z okolí. Můžete se tak zcela ponořit do poslechu hudby či filmu, aniž by vás cokoliv zvenčí rušilo. S módem Ambient pak můžete pro zvýšení své bezpečnosti naopak zvuky z okolí přidat, což je ideální při běhání městem – uslyšíte jak svou hudbu, tak okolní provoz.

Více informací naleznete ZDE