Na pražském Smíchově otevřela nová nádražní restaurace Tankovna Smíchov

Na nádraží znovu i na pivo Restauraci najdete ve zrekonstruovaném ale nadále ikonickém prostoru nad odjezdovou halou. Kromě kvalitní české kuchyně je chloubou nové „nádražky“ také tradiční smíchovský Staropramen z tanku. V restauraci se tak můžete občerstvit před cestou, pochutnat si na výborném jídle nebo se jen zastavit „na jedno“ cestou domů

Tankovna Smíchov 

Na základě výběrového řízení, kde jsme museli splnit poměrně přísná kritéria, jsme získali do pronájmu ikonu smíchovské gastronomie a kultury pití piva nádražní restauraci na Smíchovském nádraží. Tato restaurace se v posledních letech neprofilovala tak, jak si gastronomii na jednom z nejzásadnějších nádraží představujeme my, i proto jsme se v době, pro restaurační společnosti velmi nepřátelské, řízení zúčastnili a již brzy představíme novou NÁDRAŽNÍ TANKOVNU SMÍCHOV.

NÁDRAŽNÍ TANKOVNA SMÍCHOV bude restaurací, která se zaměří na kvalitní českou gastronomii, kterou nabídne v rekonstruovaném, a přesto stále ikonickém prostoru nádraží. Restaurace bude hlavní baštou skupiny SMICHOVSKÁ RESTAURAČNÍ GROUP.

Budeme nabízet nejen široké portfolio denní a večerní nabídky, ale podávat se budou i snídaně. V prostorách nově zařízené kuchyně pro vás každý den napečeme čerstvé pečivo a samozřejmostí budou i naše uzenářské výrobky. Už ráno si budete moci zajít například na držkovou či páreček s ještě teplým rohlíčkem či chlebem.

I v kultuře čepu a podávání piva dojde ke změně. Za pomoci nejmodernějších technologií budeme čepovat pivo v ideálních mírách a teplotách. Samozřejmostí pak budou chladící vany na pivní sklo.

 

Restautace otevřena

ZDROJ :