Erotický veletrh Erofest se přesouvá na duben 2022, vstupenky zůstávají v platnosti

Milí Eroťáci, určitě jste zaznamenali nová opatření, která vláda zavede začátkem příštího týdne vůči neočkovaným občanům. Jako Erofest se nijak neangažujeme, zda se lidé mají či nemají očkovat, nicméně toto opatření má obrovské dopady na průběh veletrhu, ať už na vás návštěvníky, tak i vystupující a stánkaře. Neradi bychom dělali polovičatou akci a ztratili to, co se roky snažíme budovat. Zároveň nechceme nikoho ohrozit na zdraví nebo jej omezovat.

Neradi vám proto oznamujeme, že letošní 6. ročník Erotického veletrhu jsme nuceni z důvodu pandemie znovu přesunout na termín 22. – 23. 4. 2022.

Zvolili jsme tento termín s ohledem na průběh opatření v uplynulých měsících a zároveň tak, aby ti z vás, co vstupenky již mají, nemuseli čekat opět celý rok.

Mezi hlavní důvody přesunutí patří důrazné doporučení ministra zdravotnictví k přesunutí všech akcí, které se mají následující měsíc konat. Dále pak mnoho návštěvníků, kteří si již zakoupili vstupenku, nemá zatím dokončené očkování, tudíž by se nemohli veletrhu účastnit. V neposlední řadě mnoho zahraničních firem se aktuálně jen obtížně do ČR dostává.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín. Děkujeme, že si i na nový termín uděláte čas a zůstanete nám nadále věrní.

Do konce roku vám zašleme vstupenky nové.

Přesto jsme optimisté a nenecháme se zlomit – s podporou vás, našich návštěvníků, partnerů a podporovatelů Erotický veletrh Erofest přece jen uskutečníme, pouze o pár měsíců později. Za to vám bude patřit náš obrovský dík. Uvidíme se na nejparádnějším ročníku Erotického veletrhu Erofest v dubnu 2022.

Marta Hamerník a celý tým Erotického veletrhu Erofest