První večer IX. řady StarDance

I letos se o titul královny nebo krále tanečního Stardance  parketu utká deset párů, deset známých osobností spolu s tanečními profesionály.

Moderátorská dvojice

Osvědčenou moderátorskou dvojici Tereza Kostková a Marek Eben známe z uplynulých řad StarDance. Mezi porotce poprvé usedl český choreograf a tanečník, umělecký ředitel souboru 420PEOPLE Václav Kuneš. Po celý večer podávaly vynikající výkony nejen taneční páry ale také orchestr Moondance Martina Kumžáka se svými sólisty.

První večer Walz a Cha-cha

První večer se nám představily páry dvěma tanci: z kategorie standardních tanců to byl Walz a z kategorie z latinsko-amerických tanců byla vybrána cha-cha.

Walz jsme mohli vidět v provedení párů Daniela Šinkorová a Michal Padevět, Monika Bagárová a Robin Ondráček, Dalibor Gondík a Alice Stodůlková, David Svoboda a Veronika Lálová a Adam Mišík s Kateřinou Krakowskou. 

 Veronika Arichteva a Michal Necpál foto. Iva Roháčková

Cha-chu tančily páry Veronika Arichteva a Michal Necpál, Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková, Richard Genzer a Jana Zelenková, Daniela Písařovicová a Michal Mládek, Pavla Tomicová a Marek Dědík.

 

Protože se v prvním díle nevylučovalo, uvidíme příští večer vidět na parketu opět na všechny páry. Nejmenší počet bodů od poroty získal pár Veronika Arichtěva a Michal Necpál, nejštědřejší byla porota k páru Daniela Šinkorová a Michal Padevět.

Můžeme se těšit jaké skvělé taneční výkony a krásné choreografie přinese další večer, přestože tentokrát se již budeme muset s jedním párem rozloučit.

 



Představení jednotlivých tanečníků:

Veronika Lálová

Profesionální tanečnice. Vítězka StarDance. Mistryně ČR v Salse

David Svoboda

český moderní pětibojař, olympijský vítěz z londýnských her 2012 a mistr Evropy pro rok 2010, člen ASC Dukla Praha. Je držitelem světového rekordu v klasickém formátu moderního pětiboje.

Veronika Arichteva

česká divadelní, televizní, seriálová i filmová herečka, a televizní reportérka hudební televize Óčko. Do veřejného povědomí se dostala díky roli Sylvy Petrové v televizním seriálu Ordinace v růžové zahradě. Vytvořila roli  Magdaleny Škvorové v seriálu První republika.

Michal Necpál

Je absolventem činoherního herectví na DAMU. Tančí již více než 20 let, je dvojnásobný vicemistr ČR ve standardních tancích i v 10-ti tanci. Účastnil se tří řad televizní soutěže StarDance, v roce 2008 tančil s Miss ČR Janou Doležalovou, v roce 2015 se zpěvačkou Leonu Machálkovou, v roce 2016 s herečkou Miluší Bittnerovou.

Lenka Nora Návorková

Je několikanásobnou mistryní České republiky v latinskoamerických tancích v kategorii mládež a zároveň finalistkou mistrovství ČR v kategorii dospělých. Naši republiku mnohokrát úspěšně reprezentovala na mezinárodních soutěžích, mimo jiné na mistrovství světa a Evropy.

Jiří Dvořák

Po absolvování brněnské JAMU nastoupil do angažmá Státního divadla Brno potom přešel do Městského divadla v Brně. V roce 1999 se stal členem uměleckého souboru pražského Divadla na Vinohradech, kde působí dodnes.

Monika Bagárová

Zpěvačka, semifinalistka ČeskoSlovenské SuperStar.

Robin Ondráček

Tanečník, v IX. řadě StarDance partner Moniky Bagárové.

Jana  Zelenková

choreografka a trenérka taneční školy Stardance Chomutov

Richard Genzer

také známý jako Geňa je český filmový a divadelní herec, komik, moderátor, zpěvák, tanečník a bavič. Po studiích začal pracovat jako tanečník ve skupině UNO, později vystupoval i v muzikálech. (Krysař, West Side Story a Dracula). V roce 2000 spolu s Michalem Suchánkem, Josefem Cardou a Veronikou Žilkovou účinkoval v zábavném pořadu TV Nova Tele Tele. V IX. Řadě StarDance nahradil herce Václava Koptu, který byl pro zranění nucen odstoupit.

Pavla Tomicová

česká divadelní a filmová herečka. Vystudovala obor loutkářství na pražské DAMU. Už při studiu začala spolupracovat s divadlem Drak v Hradci Králové. Po dokončení studií nastoupila v tomto divadle do stálého angažmá.

Marek Dědík

mistr České republiky i Slovenska v latinskoamerických tancích. V roce 2010 tančil v soutěži StarDance, jeho partnerkou byla herečka Veronika Žilková. V sedmé řadě této taneční soutěže byla jeho partnerka herečka Jitka Schneiderová. V osmé řadě soutěže Olga Šípková.

Kateřina Krakowská

Tančit začala v roce2002. Působí v Tanečním studiu Ostrava.

Adam Mišík

je mladší syn hudebníka Vladimíra Mišíka. Od dětství hraje ve filmech a televizních seriálech a také v divadelních rolích. Kromě herectví se věnuje i tanci. Od roku 2008 hrál na kytaru a zpíval v indie rockové skupině The Colorblinds V červnu 2013 se vydal na sólovou dráhu.

Daniela Písařovicová

 (* 12. prosince 1978 Znojmo) 

česká moderátorka a redaktorka, od roku 2013 moderuje na ČT pořad Události a od roku 2018 také Události, komentáře.

Michal Mládek

Český šampion ve standardních tancích a v 10 tancích. Vystudovaný trenér a porotce a také učitel TV. Ve StarDance vystupuje poprvé.

Alice Stodůlková

Na taneční parket StarDance se postavila už potřetí. V předchozích řadách jsme ji mohli vidět jako taneční partnerku Pavla Kříže nebo Matěje Rupperta.

Dalibor Gondík

je český moderátor, herec, zpěvák a příležitostný automobilový závodník

Daniela Šinkorová

Daniela Šinkorová

(* 28. prosinec 1972 Nitra)

je slovenská herečka a zpěvačka žijící v České republice. Objevila se v seriálu Nemocnice na kraji města po dvaceti letech v roli doktorky Nadi Šulcové. Ztvárnila roli lékařky Gity Petrové v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Obdržela Cenu Týtý 2005 v kategorii herečka. Získala i 2 ceny Thálie (rok 2002 a 2004).

Michal Padevět

Učitel a tanečník. Michal Padevět tančil ve StarDance roku 2016 jako taneční partner Jany Plodkové.

 

Devátý ročník StarDance čeká nejvíce novinek v historii soutěže