Přijďte oslavit Silvestra v Manifesto Smíchov

Manifesto Smíchov nabízí zajímavé gastronomické zážitky v otevřeném prostoru či ve vytápěném iglů.

Ochutnejte z nabídky specialit mexické, havajské,asijské kuchyně restaurací

Manifesto Smíchov

Miska by Zátiší

Tahle jídla vás zahřejí! V novém menu Miska by Zátiší ochutnáte – Kaštanový krém s lanýžovým olejem, Mrkvový s pomerančem a zázvorem nebo kulajda s houbami, smetanou, bramborem, vejcem a čerstvým koprem. Nejoblíbenější zůstává pečené trhaný maso na chlebu – kachní, hovězí a vepřové. Ve speciálních variantách TURBO KOMBO a KOMBO si vychutnáte degustaci polévek a masa pro 2-3 osoby. Navíc, svařák i svařený mošt vás zahřeje v přistaveném foodtrucku, kde si můžete dát i sladkou tečku dle aktuální nabídky.

Alebrijes Cocina Mexicana

Tradiční mexické jídlo a nápoje v srdci Prahy, s jedinečným prostředím pro všechny věkové kategorie. Tři bráchové snili o kouzelném místě, kam spolu přicházejí přátelé a rodiny strávit chvíle pohromadě, o místě kde voní tradiční mexická kuchyně, stejně jako když máma vařila nedělní oběd doma v Mexico City. Snili o místě, kde se dýchá šťastná atmosféra a mexické tradice. Dva šéfkuchaři a jeden barman spojili síly, aby vytvořili Alebrijes Bar Bar, Cocina Mexicana.

Fancy Fries

nabízí skvělé hranolky a domácí dipy z čerstvých a lokálních surovin nejvyšší kvality

Poké Haus

Pokebowl je mix ingrediencí, které jsou s precizností nakrájeny na kostičky a následně naskládány do misky v kombinaci s širokým výběrem různých domácích omáček a posypek/topingů, nad kterým se budou jen při pohledu vaše chuťové pohárky třepotat radostí.Proces stavění Poké je velice interaktivní a zábavný. Zákazník je proveden 5-ti etapovým procesem skládání své misky. Začínáme volbou základu jídla, kterým může být buďto sushi rýže, quinoa, okurka nebo salátový mix. Poté si zvolíte proteinovou složku z variant čerstvých ryb nebo tofu, která vyjde vstříc všem. Dalším krokem je volba vlastní kombinace ovoce a zeleniny, a vlastní kombinace omáček od sladkých až po ty nejpikatnější. A konečně poslední faźí rozmanitosti je přidání posypek/toppingů, které příjemně naruší strukturu měkkého salátu, dodají křupavost spolu s další chutí.

Yazu by Sasazu

Yazu je fonetický přepis čínského slova Asie, které reprezentuje ten pravý zážitek pouličních pokrmů, který vám přinášíme z dalekých zemí. Inspirovali jsme se krásami vzdálené přírody plné rýžových polí a přinášíme personifikaci samotné Asie.. Nabídka je postavena na pokrmech z grilu Robata, který žhne větvemi Binchō-tan, které se tradičně používají v asijské kuchyni.

The Craft Burger & Steak

Burger & Steak je americké street food, které pochází přímo ze srdce Philadelphie! Jednoduše řečeno jde o tenké plátky chuck-roll steaku připravované na horkém grilu, okořeněné solí, podávané s grilovanou červenou cibulkou a roztaveným irským čedarem, následně dotažené další porcí našeho Craft čedaru. Chutná skvěle, zejména díky pořádné porci pečlivě vybraného hovězího masa

Le Valmont – Jungle bar

Stylový taneční klub, kde se může stát cokoliv, nyní přichází do Mannifesta s koktejlovým barem, kde budete chtít ochutnat všechno. Barmani Petr “ Pier“ Bachtík, Anita Dušová alias Adina Mandlová a Igor Babiak se zasloužili, že Le Valmont získal ocenění „nejlepší nový podnik“ a „nejlepší klub“ v soutěži Czech Bar Awards 2016.

Pivní bar

Pilsner Urquell vybavil hlavní bar čtyřmi zbrusu novými měděnými tanky na tankové pivo a vedle plzeňského se čepují i pivní speciály výběr sládků. Pilsner Urquell bude pro návštěvníky pravidelně připravovat také školy čepování, které hostům poskytnou možnost vyzkoušet si, jak správně načepovat hladinku pod vedením nejlepších výčepních z České republiky – vítězů soutěže Master Bartender. Budou zde hostovat i výčepní z různých koutů světa, kteří čepují plzeň v zahraničních restauracích.

Manifesto Smíchov

Prostor je zastřešen. K dětským hrám v teple je k dispozici dětské iglů vybavené  hračkami.

Posadíte-li se na lavičku či do křesílka, můžete si vypůjčit teplou deku a k dispozici jsou také ohřívače vzduchu.

Manifesto Smíchov

Silvestr a příchod nového roku v Manifestu

PROGRAM:

11:00 – Silvestrovský brunch
15:00 – Silvestrovská zahřívačka
17:00 – Živá hudba – Brouci Band – The Beatles Revival
18:30 – DJ Bez of @mylife
20:00 – Dj Fatty M

Vstup: ZDARMA

Beatles Manifesto Smíchov Foto: Manifesto Smíchov

Více informací naleznete ZDE