Švantnerová a Jirešová poprve na Vltavě na PADDLEBOARDU

Modelka Nikol Švantnerová se společně s herečkou Ivanou Jirešovou sešly na Střeleckém ostrově, aby si vyzkoušely jízdu na paddleboardu. Měly hned tu nejlepší učitelku, věnovala se jim totiž mistryně ČR v paddleboardingu Iva Dundová. V poklidu se věnovaly lekcím, zatímco pejsek Nikoly způsobil své paničce šok.

Fenka jménem Lily po chvilce skočila odvážně do Vltavy a plavala k Nikol. „To je neskutečné, Lili se vždycky bála plavat, u vody jsme každou chvíli, ale nikdy nesebrala odvahu. Tohle je vůbec poprvé, kdy skočila a plavala ke mně,“ říká dojatě Nikol. „Chvíli jsem měla obavu, že když mi vyskočí na paddleboard, tak tam obě žuchneme, ale dobře to dopadlo,“ komentuje radostné setkání Nikol Švantnerová. „Paddleboard jsem zkoušela několikrát u moře, ale tady u nás jsem na něm poprvé. Baví mě ta volnost a možnost doplout si kamkoli, zároveň se na něm mohu věnovat i cvičení, doporučuji ho všem vyzkoušet,“ říká krásná NIKOL ŠVANTNEROVÁ.

Druhý červencový víkend si paddleboard na Vltavě může zkusit každý, a to na Střeleckém ostrově v Praze v rámci prvního ročníku Prague Paddle Fest.

Těšte se na paddleboardy! Tohle léto přijedou za vámi.

„Nejdůležitější závod, který mě v blízké době čeká, je právě ten v rámci Prague Paddle Festu. Připravuji se na něj celou sezonu a vyvrcholení pro mne je právě tady v Praze.  Ráda bychzajela dobrý výsledek,“ svěřila se naše stand up paddlerka Iva  Dundová.„Teď o víkendu jsem byla na Českém poháru, kde se mipodařilo zvítězit ve všech disciplínách,“ těší se z úžasného výsledku Iva, která se profesionálně věnuje paddleboardingu teprve tři roky.

Půvabná herečka IVANA JIREŠOVÁ také propadla kouzlu paddleboardingu. „Je úžasné, nechat všechny starosti za sebou na břehu, a vydat se kamkoli, kam zrovna máte chuť. Našla jsem v tom skvělý relax a zároveň mě těší, že na něm lze praktikovat  jógu,“ _směje se herečka. „Je to výborné na balanční cviky,na zádové svaly, na zpevnění středu těla apod, výhodou je i to, že si to může zkusit opravdu každý,“ _chválí paddleboarding krásná Ivana Jirešová. A kam se herečka chystá na prázdniny?_„Na léto se těšíme s rodinou do Toskánska a následně do Chorvatska, kde máme pronajatý dům,“ vypráví Ivana Jirešová. „Paddleboard si vezmu s sebou k moři, ale budu se snažit nejezdit moc daleko od břehu. Všichni mě totiž straší žralokem. Tak se trochu bojím,“ směje se Jirešová.