Prodloužená otevírací doba před Vánoci a zavřeno na Štědrý den v PENNY

PENNY vychází vstříc svým zákazníkům a od čtvrtku 14. prosince až do soboty 23. prosince prodlužuje otevírací dobu na svých prodejnách. Více než 410 prodejen PENNY bude mít otevřeno každý den minimálně od 7 hodiny ranní až do 21 hodiny večerní. Na Štědrý den pak zůstanou všechny prodejny zavřené.

U prodejen, které po zbytek roku běžně zavírají ve 20 hodin, prodlužuje PENNY před letošními Vánoci otevírací dobu do 21 hodin. Na prodejnách, které běžně zavírají ve 21 nebo 22 hodin, zůstává otevírací doba beze změny. Na Štědrý den, kdy zákon umožňuje mít otevřeno, zůstane všech více než 410 prodejen PENNY zavřených.

„Už tradičně chceme, aby naši lidé trávili celé vánoční svátky se svými nejbližšími, proto máme na Štědrý den zavřeno a všichni naši lidé volno. Po náročném pracovním vypětí v předvánočním čase chceme, aby všechny tři vánoční svátky nemuseli myslet na práci a mohli být se svými rodinami. Pro každého z nás jsou rodina a nejbližší, tím nejvzácnějším, co v našich životech máme, protože nám vytváří zázemí, domov a jsou nám vždy oporou,“ vysvětluje tento krok Radek Hovorka, jednatel PENNY, a dodává: „Vnímáme to také jako formu poděkování našim zaměstnancům za odvedenou práci za celý rok, nejen za vypětí v předvánočním čase. Pro nás jsou naši lidé na prvním místě. Jejich spokojenost, jejich potřeby i potřeba zázemí. To nejcennější, co dnes máme a velmi těžko hledáme, je čas. Čas na naše nejbližší, možnost se zastavit a být s nimi. Proto tento krok děláme, a k tomu tradičně přidáváme každému dárek v podobě dárkové karty na vánoční nákupy.“

V poslední den roku pak bude na všech prodejnách otevírací doba zkrácena a všechny prodejny zavřou už v 17 hodin.

OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJEN PENNY 2023

15. – 23.12.        7:00-21:00 (22:00)

24.12.                zavřeno

25. – 26.12.        zavřeno ze zákona

27. – 30.12.        běžná otevírací doba

31.12.                do 17:00

1.1.2024.           zavřeno ze zákona 

Od 2.1.2024.      běžná otevírací doba