Mikulášský parní vlak pojede na Jindřichohradecké úzkokolejce 2. prosince 2017




Kdo má čisté svědomí a pro strach uděláno, ať se vydá v sobotu 2. 12. na Mikulášskou jízdu parním vlakem do lesů České Kanady.

 Všichni zúčastnění budou za své skutky po zásluze odměněni. Cestou hlubokými lesy se ve vlaku objeví pekelníci, aby ztrestali nepoctivce a hříšníky. Svatý Mikuláš s andělem ale dohlédnou, aby se nestalo nic zlého tomu, kdo je bez viny.

V cílové stanici Hůrky, v tamní restauraci, bude na všechny nachystána tradiční mikulášská besídka, hravá tvořivá dílna a teplé občerstvení.

Abychom to všechno stihli, vyjedeme z jindřichohradeckého vlakového nádraží přesně v 10:44 a zpátky se vrátíme ve 16:25.

Doporučujeme rezervovat si místa předem. Jízdenky s místenkou zakoupíte od pondělí 13. listopadu na adrese http://jizdenky.jhmd.cz. Jízdné pro tematickou Mikulášskou parní jízdu se řídí zvláštním tarifem JHMD. Dospělí zaplatí 340 Kč, děti do 15 let polovinu a děti mladší tří let pojedou zdarma. Rodinné jízdné pro dva dospělé a až tři děti činí 850 Kč. Rezervaci míst můžete provést také telefonicky na čísle 384 361 165 v pracovních dnech od 7.00 do 15.00 hodin. Pro získání dalších informací pište na office@jhmd.cz. Více informací naleznete na www.jhmd.cz.

Více informací naleznete na : http://jhmd.cz/aktuality/mikulassky-parni-vlak



Booking.com