Dvoudenní festival parních lokomotiv v září v Benešově

Společnost Steam Story Agency s.r.o. ve spolupráci se spolkem Posázavský pacifik pořádá setkání parních lokomotiv a dalších historických železničních vozidel v Benešově u Prahy.

Termín:

 21. – 22. září 2019

Festival parních lokomotiv Benešov

Setkání je uspořádáno k výročí 125 let místní dráhy Olbramovice – Sedlčany a depa Benešov. Akce se zúčastní domácí i zahraniční historická vozidla. V průběhu dvoudenního setkání parních lokomotiv jsou plánovány zvláštní jízdy parních a historických vlaků, přehlídka lokomotiv na točně, včetně nočního fotografování v depu Benešov. Akce je pořádána v areálu historického depa parních lokomotiv.

 



 

Areál depa Benešov bude pro návštěvníky otevřen po oba dny od 09:00 hod. do 17:00 hod. V sobotu 21.9.2019 bude areál otevřen pro noční focení od 20:00 hod. do 23:00 hod. Pro návštěvníky bude zpřístupněn i prostor uvnitř výtopny. Po oba dny bude probíhat každou lichou hodinu otáčení lokomotiv na točně s komentářem k jednotlivým lokomotivám.

V sobotu večer 21.9. 2019 bude probíhat od 20:00 hod. noční focení v prostorách depa Benešov všech zúčastněných historických vozidel s doprovodným programem.

 

Zdroj informací :  www.steamstoryagency.eu