VISA Cash App RB Formula One team a Randstad vyškolí 23 inženýrů pro F1

Čas na další rok Formula Future-program, který navrhly Visa Cash APP, RB Formula One Team a Randstad,  pro  trénink a pracovní umístění mladých jezdců ve světě Formule 1.

Formula Future 2024

Nyní jsou otevřeny přihlášky do Formula Future Engineering Academy, výběrového, orientačního a tréninkového programu vytvořeného týmem Visa Cash App RB Formula One Team a organizovaného ve spolupráci se společností Randstad. Program je řízen z ústředí týmu ve Faenze a iniciativa je zaměřena na výběr 23 vysokoškoláků nebo absolventů, kteří povedou ke kariéře ve Formuli 1. Je zaměřen na mladé lidi s technickým, vědeckým nebo inženýrským vzděláním. Ti, kteří budou vybráni, budou mít příležitost zapojit se do týmu po celou dobu školení, což je kromě účasti na lekcích v učebně také uvidí pracovat přímo s vedoucími inženýry Scuderie.

Uzávěrka přihlášek je 10. května 2024.

K dnešnímu dni Formule Future odstartovala kariéru více než 250 mladých jezdců ve světě motoristického sportu.

„Formula Future je ambiciózní projekt, který Randstad spolu s aplikací Visa Cash RB Formula One Team podporuje a propaguje již mnoho let a přitahuje mladé jezdce ze všech koutů světa. V loňském roce jsme měli uchazeče z více než 20 zemí,“ říká Fabio Constantini, Generální ředitel společnosti Randstad HR Solutions.

 „Jedná se o vynikající, inovativní vzdělávací program pro mladé lidi, kteří hledají profesionální zkušenost, aby proměnili svou vášeň pro motoristický sport ve skutečnou práci.“

 „V našem týmu věříme, že úspěch závisí na dvou klíčových faktorech: našich lidech a firemní kultuře,“ dodal Otelo Valenti, personální ředitel týmu Visa Cash APP RB Formula One .

“ Naším cílem je dát lidem křídla, aby mohli rozlétnout své nápady, a vytvořit správnou kombinaci talentovaných mladých lidí, kteří pracují po boku zkušených zaměstnanců ve vysoce výkonném prostředí. Ve společnosti Visa Cash App RB Formula One Team neustále investujeme do výzkumu a vývoje a organizačních inovací. Proto jsme potěšeni, že nyní probíhá projekt Formula Future 2024, který byl vyvinut ve spolupráci se společností Randstad, která sdílí naši filozofii hledání dokonalosti prostřednictvím osobního rozvoje. Projekt Formula Future dokonale zapadá do étosu naší společnosti a je jedním ze základních kamenů, které i nadále významně přispívají k naší schopnosti dosahovat našich cílů.“

Kromě Formula Future Engineering Academy, která školí inženýry v navrhování, vývoji a výrobě vozů Formule 1, existuje také Formula Future Manufacturing Academy, do které budou přihlášky otevřeny během několika měsíců. Je zaměřen na čerstvé absolventy a zaměřuje se na základy pokročilé mechaniky, zpracování kompozitních a termoplastických materiálů, ale i vysoce přesného mechanického obrábění a výrobních procesů používaných ve Formuli 1.

Společnost Randstad:

RANDSTAD je globální společnost zabývající se vyhledáváním, výběrem a školením lidských zdrojů, která působí od roku 1960. Společnost Randstad se sídlem v Nizozemsku působí na 39 trzích s 4 879 pobočkami a přibližně 40 000 zaměstnanci. V roce 2023 dosáhla společnost Randstad tržeb ve výši 25,4 miliardy eur. Společnost RANDSTAD působí v Itálii od roku 1999 a v současné době má

Více než 3000 zaměstnanců a více než 280 poboček po celé zemi. Jedná se o první pracovní agenturu, která v Itálii získala certifikace SA8000 (Social Accountability 8000) a GEEIS-Diversity (Gender Equality European & International Standard) zaměřené na podporu rovnosti žen a mužů a zhodnocování politik rozmanitosti. Randstad je partnerem zimních olympijských a paralympijských her v Miláně Cortina 2026.

 

Zdroj: Visa Cash APP RB Formula One Team