Vánoce s nejlepšími Sony produkty

V průběhu roku 2022 představila společnost Sony řadu produktů, které se dokonale hodí jako vánoční dárky, od televizorů přes fotoaparáty a sluchátka až po chytré telefony – na své si přijde opravdu každý!

Pro všechny milovníky techniky má společnost Sony celou řadu inovativních a zajímavých produktů, kterými můžete v letošním roce obdarovat rodinu, přátele či své blízké.

Prvotřídní sluchátka s funkcí potlačení okolního hluku

Nalaďte se na hudbu nebo film a zároveň se odstřihněte od všech nežádoucích okolních ruchů díky dárku v podobě špičkových sluchátek WH-1000XM5 s funkcí odstranění okolního hluku. Tato sluchátka jsou nejnovějším modelem oceňované řady sluchátek 1000X od společnosti Sony s novým designem a 30hodinovou výdrží baterie. K dispozici jsou v černé a stříbrné barvě.

  

Stylová bezdrátová sluchátka na cesty

Malá, lehká a výkonná bezdrátová sluchátka Linkbuds S jsou ideální pro ty, kteří jsou neustále v pohybu. Tato inovativní sluchátka lze pohodlně nosit po celý den a díky jejich špičkovým funkcím pro bezdrátové volání a poslech hudby jsou opravdu skvělým dárkem pro každého. K dispozici jsou v barvě bílé, černé, krémové a nově také „Earth blue“.

 

LinkBuds S

Reproduktor na pořádnou párty

Tento fascinující reproduktor XG300  je skvělou volbou pro milovníky večírků, kteří se řídí heslem „Live Life Loud“. Má výkonný zvuk, lákavé světlené efekty a šikovnou výsuvnou rukojeť, díky které si užijete poslech hudby i na cestách. K dostání je v černé a světle šedé barvě.

SRS-XG300

Soundbar pro zážitek z filmu

Darujte k letošním Vánocům úžasný zvuk pro dokonalý zážitek z domácího kina se zbrusu novým soundbarem. Model HT-A3000 nadchne každého, kdo miluje jednoduchý design spolu s bohatým prostorovým zvukem. Tento model je ideální pro sledování oblíbených filmů a televizních seriálů. V nabídce je v černé barvě.

HT-A3000

Prémiový smartphone pro prémiový obsah

Pro ty, kteří touží po výkonném telefonu, je tu prémiový smartphone Xperia 1 IV 5G, který představuje špičkové nástroj pro tvorbu kreativního obsahu. Díky prvnímu objektivu s opravdovým optickým zoomem na světě, funkci Real-time Eye Autofocus (automatické ostření na oči) a možnosti snímání ve 4K rychlostí 120 snímků za sekundu nepropásnete žádný kouzelný okamžik rodinného Štědrého dne. V nabídce ve fialové, bílé a černé barvě.

  

Smartphone pro milovníky módy

Pro ty, kteří chtějí stylový, působivý a kompaktní telefon, doporučujeme smartphone Xperia 10 IV 5G. Díky baterii s velkou kapacitou, jedinečnému fotoaparátu, displeji a zvukovým možnostem je tento model vánočním dárkem se vším všudy. K dispozici je v mátové, levandulové, bílé a černé barvě.

 

Xperia 10 IV

Radost pro každého hráče

Ať už bude nový prémiový headset INOZONE H7 dárkem pro zkušeného hráče nebo nováčka, nabídne nejnovější technologie společnosti Sony, díky nimž budou jakýkoliv hráči maximálně spokojeni. Dlouhá výdrž baterie a kvalitní mikrofon s raménkem, tvarovaný tak, abyste si jej mohli přiblížit k ústům, vám zajistí, že vás bude vždy dobře slyšet.

 

Model INZONE H7 je také vybaven funkcí 360 Spatial Sound for Gaming a naší osvědčenou hardwarovou technologií, díky níž můžete zjistit, kde a jak daleko se nacházejí vaši protivníci. Uslyšíte je dříve, než vás oni dokáží spatřit – ani hráči, kteří se skrývají ve stínu nebo za zdmi a překážkami, nemohou zůstat dlouho skryti. Dostupné v bílé barvě.

  

Pastva pro oči každého hráče

Herní monitor INZONE M9, který je tím nejlepším dárkem pro hráče, nabízí rozlišení 4K a vysoký kontrast. Díky tomu jsou obrysy ostřejší, takže uvidíte své soupeře rychleji než konkurence.  A díky elegantnímu designu Sony stylově zapadne do každé herní sestavy – proto si hráči stylový monitor naprosto zamilují. K dispozici v bílé barvě.

Fotoaparát, který udělá radost všem vlogerům

Máte na svém vánočním seznamu také začínajícího tvůrce obsahu? Dopřejte mu nejlepší fotoaparát pro pořizování dokonalých záběrů nebo dlouhých videí, ZV-E10: s přesným automatickým ostřením, výměnnými objektivy a možností gripu pro ještě lepší zážitek z fotografování a natáčení vlogů. V prodeji v černé barvě.

CX88700

Televizní trhák

Televizor BRAVIA A95K je výjimečný dárek, který udělá tu největší radost. Nabízí špičkovou kvalitu obrazu pro úžasný zážitek ze sledování nejlepších (nejen) vánočních filmů. Náš revoluční kognitivní procesor XR™, jimiž jsou televizory Sony BRAVIA XR™ vybaveny, reprodukuje obsah tak, jak ho člověk přirozeně vidí a slyší, a poskytuje tak neuvěřitelně realistický zážitek. Rozumí tomu, jak lidské oko zaostřuje, a na základě křížové analýzy obrazu poskytuje skutečnou hloubku, mimořádný kontrast a nádherně živé barvy.

 


O Sony Corporation

Společnost Sony Corporation je zábavní společnost, jež staví na preciznosti a jedinečnosti svých technologií a zodpovídá za elektronické výrobky a řešení (EP&S) ve skupině Sony. Řídí se základními filozofiemi Kando a Anshin. Cílem společnosti je prostřednictvím svých produktů a kreativity probudit emoce u samotných spotřebitelů i firem a zároveň jim dát pocit, že se produkty staly jejich neodmyslitelnou součástí a mohou si tak kousek unikátnosti vychutnat každý den – od domácí zábavy, zvuku a hudby, fotografie a spotřební elektroniky až po mobilní komunikace. Další informace jsou k dispozici na: http://www.sony.net/