Úspěchy CISO

CISO – Centrum individuálních sportů Ostrava (CISO) podporuje reprezentanty v individuálních sportech z Moravskoslezkého kraje.

snowboarding

Máme radost ze světového stříbra !!!

Tento víkend v sobotu snowboardistka CISO Adéla Keclíková , svěřenkyně trenéra Jiřího Keclika,bere v Rakousku  na juniorském světovém šampionátu  stříbrnou medaili  v paralelním slalomu.
Dalším reprezentantem Ciso byl svěřenec Tomáše Kolesy,Kryštof Minárik , který při svém startu na MSJ ve snowboardingu v obřím slalomu sice neprošel do čtvrtfinále, ale i  tak se vešel do skvělé  elitní světové desítky.
Kryštof má za sebou neuvěřitelnou sezonu 2023/2024, kdy v sérii Evropských pohárů obsadil celkově stříbrnou pozici.

V neděli pak  pokračovalo MSJ ve snowboardingu, kde Kryštof Minárik přidal ke svému skvělému 10. místu také 6. pozici v paralelním slalomu . Následně pak společně s Adélou Keclíkovou vybojovali v týmovém závodě 5. příčku.

Adéla Keclíková a Kryštof Minárik
Kryštof Minárik

zápas

Na mezinárodním turnaji mládeže Tallin Open 2024 v zápase ve volném stylu se v kvalitně obsazeném závodě neztratil ani český reprezentant CISO v kategorii U17 ve váze 71 kg Daniel Gurbovič (svěřenec Milana Hemzy) , který vybojoval bronzovou medaili po 8 utkáních .

Gurbovič Daniel
Daniel Gurbovič

plavání

Úspěšný den byl i pro plavce CISO Ondřeje Slavíka, svěřence Libora Kohuta, který si dnes zaplaval limit na MEJ 2024 na 50 metrů VZ, a to časem 23,16.

Ondřej Slavík