Prodej vstupenek na Zlatou tretru Ostrava 2021

Jak již organizátoři oznámili, po dlouhých jednáních obdržela Zlatá tretra Ostrava výjimku a z ochozů ji 19. května živě může sledovat alespoň malá část diváků. Stadion lze dle výjimky naplnit do výše 10% z celkové kapacity. Část vstupenek chtějí organizátoři darovat zdravotníkům a na tisíc vstupenek jde do přímého prodeje.

Ten bude otevřen pouze 18. 5. od 10:00 hodin do vyprodání v pokladnách Městského stadionu ve Vítkovicích.

„Je to z toho důvodu, že divák musí mít platný negativní antigenní test nebo doložit certifikát o očkování starší 14 dnů nebo mít potvrzení lékaře o prodělané nemoci ne starší, než 90 dnů. Jinak nesmí být na stadion vpuštěn. Přímý prodej omezeného počtu vstupenek, je tak zajištěn pro diváky tou nejjednodušší možnou cestou,“ říká technický ředitel mítinku Oldřich Zvolánek.

 

 

Jak tedy na nákup ve 3 krocích:

1. Zajistit si negativní antigenní test (ne starší než 48 hodin) nebo doložit certifikát o očkování starší 14 dnů anebo lékařské potvrzení o prodělané nemoci NE starší 90 dnů. Stejné podmínky platí pro nákup vstupenky pro děti.

2. Z www.zlatatretra.cz stáhnout, vytisknout a vyplnit relevantní pole ve formuláři „POTVRZENÍ O NEEXISTENCI PŘÍZNAKŮ VIROVÉHO INFEKČNÍHO ONEMOCNĚNÍ COVID-19“ >.

3.  S jedním z dokladů (viz bod 1) a vyplněným potvrzením (viz bod 2) přijít k pokladně Městského stadionu a zakoupit si vstupenku. Potvrzení zůstává v rukou organizátora dle platného GDPR. Organizátor na něj zároveň povinen zaznačit, na jaké konkrétní místo byla divákovi vstupenka prodána.

 

Cena vstupenky je 300,- Kč za obsazené sedadlo.

V prodeji je z hygienických důvodů pouze tribuna B (B1–B10). Z celé tribuny jsou velmi dobře viditelné všechny disciplíny.

Jakékoli dotazy ke vstupenkám, prosím, směřujte na vstupenky@zlatatretra.cz

Časový program Zlatá tretra Ostrava 2021