Přivítejte jaro ve formě

Venku to začíná vypadat, že paní zima pomalu dokralovala a co nevidět předá své žezlo jaru. Ruku na srdce, máte to taky tak, že jste v zimním období trochu zaháleli a teď se necítíte zrovna ve formě? Je čas s tím něco udělat! Vraťte se ke svým zdravým pohybovým návykům, vyrazte do přírody, když je hezky. Pokud počasí zrovna nepřeje, věnujte půlhodinku aktivnímu cvičení doma. A nezapomínejte na vyváženou stravu. Nejen, že to ocení vaše silueta, ale bude se také cítit méně unavení a více plní energie. Průvodcem k lepšímu já vám, nejen na jaře, bude Fit.

 

Cereální tyčinky Fit vyrábí česká společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina z těch nejkvalitnějších surovin přírodního původu.

Najdete v nich ovesné a pšeničné vločky, nejrůznější semínka a oříšky, a především sušené ovoce. Zásadní přísadou jsou česká jablka, která jsou pěstována ve vlastních sadech a následně velmi šetrně zpracovávána sušením. Jen tak je zajištěno zachování maximálního možného množství vitamínů
a dalších prospěšných látek.

Díky vyváženému složení jsou tyčinky Fit ideální svačinkou v každém náročném dni i ve chvílích, kdy prostě jen máte chuť na něco dobrého. Mají vysoký obsah vlákniny, o jejíchž benefitech pro lidský organismus se jistě není třeba široce rozepisovat. Je dobře známo, že skvěle zasytí a má blahodárný účinek na naše trávení i celkovou kondici organismu.

Tyčinky Fit obsahují cenné vitamíny, minerály a stopové prvky, důmyslně namixované v široké paletě druhů a příchutí.

Jsou velmi dobrým zdrojem postupně se uvolňující energie, a tak ve srovnání s klasickými pamlsky představují svačinu, která má smysl, nejen prázdné kalorie. Výborně poslouží pro rychlou regeneraci sil, třeba při sportu.
A dostanou vás svou vynikající chutí.

      

Oblíbenou stálicí, která je v sortimentu značky již déle než 30 let, jsou tyčinky Fit müsli, v klasické i bio variantě.

Chuť plnou ovoce, ukrytou mezi dvěma lehoučkými oplatkami, přináší Fit FRUIT. Nejmodernější výživové trendy sleduje Fit SMOOTHIE, nabízející zajímavé ovocno-zeleninové příchutě i extra energetické tyčinky s kofeinem a extraktem ze zeleného čaje. Na speciální potřeby celiaků i osob, které vyřazují lepek dobrovolně, nezapomíná tyčinka Fit go z extrudované kukuřice a rýže. Výběr je opravdu široký, najděte si svou oblíbenou svačinku i vy.

Tyčinky Fit jsou v prodeji v běžné maloobchodní síti. Vyzkoušejte je hned při svém dalším nákupu!

Další informace naleznete na webových stránkách www.tycinkafit.cz.