Kuki zařadila 4 nové kanály. Stanici FightBox HD dává na měsíc zdarma

 Teprve nedávno internetová televize Kuki rozšířila svou programovou nabídku na 160 TV kanálů, teď přidává další 4 stanice. Součástí televizních tarifů Kuki M, Kuki L a Kuki XL jsou nově polské programy TVP1, TVP2, Polsat a Super Polsat. Všichni zákazníci navíc mohou celý duben zdarma koukat na promo kanál FightBox HD, zaměřený na bojové sporty.

 

Kanály TVP1 a TVP2 spadají pod polskou veřejnoprávní televizi a vysílají převážně zpravodajský, dokumentární nebo zábavný obsah. Polsat a Super Polsat jsou komerční stanice plné publicistických pořadů, reality show či seriálů a zahraničních filmů. V tarifech Kuki M a Kuki L budou všechny 4 kanály součástí volitelné nabídky, s tarifem Kuki XL k nim diváci dostanou přístup automaticky.

„Zákazníci si o polské TV kanály často psali, takže jsme do programové nabídky zařadili ty nejsledovanější. Programy v polštině byly součástí Kuki už před několika lety, teď se vrací zpátky na scénu a věříme, že si najdou své publikum,” říká Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki.

Kuki navíc už na začátku března rozšířila své portfolio o ukrajinský kanál Ukraina 24, který poskytuje aktuální informace lidem prchajícím do Česka před válkou.

Duben ve znamení bojových sportů

Jako každý měsíc, i v dubnu si všichni zákazníci Kuki užijí jednu stanici na zkoušku zdarma (tzv. promo kanál). Tentokrát se jedná o kanál FightBox HD, který nabízí to nejlepší z boxu, kickboxu, wrestlingu, karate a dalších bojových sportů. Vysílá v anglickém jazyce a objevují se na něm soutěže a turnaje z celého světa.

O společnosti

Kuki je česká internetová televize (IPTV), která nabízí sledování televizního obsahu na více než 160 TV kanálech. Její součástí jsou chytré funkce jako zhlédnutí pořadů až 7 dní zpětně, nahrávání pořadů nebo online videotéka plná filmů. Kuki sleduje už přes 50 tisíc diváků, kteří si televizi mohou přizpůsobit podle sebe –  sami si vybírají TV kanály, tvoří si vlastní uživatelské profily nebo přeskládávají pořadí programů v nabídce dle libosti. Kromě České republiky Kuki působí také na slovenském trhu. Její provoz i vývoj zajišťuje společnost SMART Comp. a.s., poskytovatel internetové služby pod značkou netbox a IPTV služby pod značkou Kuki.

A zde KUKI TARIFY