Fit Fruit – chutná a vyvážená svačinka pro malé i velké

Červen je měsíc zaslíbený dětem. Prvního června slaví svůj svátek, po zbytek měsíce si užívají krásného počasí, koupání a venkovních aktivit. To vše s předzvěstí blížících se prázdnin. Aby náročný program v pohodě zvládly, nezapomeňte je vybavit pořádnou svačinou. Dlouhé sezení u jídla asi neuvítají, a tak dají přednost něčemu chutnému, co snadno strčí do kapsy nebo do batůžku. Co zkusit ovocnou tyčinku Fit Fruit?!

 

Tyčinka Fit Fruit je český produkt, který přináší na trh tradiční výrobce, společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina.

Tyčinka zaujme velké i malé mlsouny svou bohatou ovocnou chutí. Má jemně namletou náplň, která se ukrývá mezi dvě lehoučkými oplatkami, co se na jazyku jen rozplynou. Má vysoký obsah vlákniny, srovnatelný například s klasickými müsli tyčinkami. Díky rozdílné technologii zpracování si však Fit Fruit oblíbí i ti, kterým u běžných cereálních tyčinek vadí kousky sušeného ovoce, které mají tendenci lepit se na patro či zuby.

 

 

Fit Fruit je nejen chutným pamlskem, ale i vyváženou součástí jídelníčku a svačinou, která má smysl.

Obsahuje vitamíny, minerály i stopové prvky. V souladu s aktuálními trendy neobsahuje palmový tuk a odpovídá standardům veganského stravování. Je vynikajícím zdrojem postupně se uvolňující energie, kterou ocení nejen děti. Hodí se také pro regeneraci sil, třeba po náročnějším cyklo výletu nebo během odpoledne stráveného u vody. Má praktické balení, a tak si tyčinku můžete snadno dát do kapsy nebo do jakéhokoliv zavazadla a mít ji vždy po ruce.

       

 

Tyčinky Fit Fruit seženete v běžné maloobchodní prodejní síti. Nezapomeňte si je přidat na příští nákupní seznam, v létě se budou hodit. Stanou se vašim oblíbeným průvodcem a pamlskem pro každý den. V nabídce je kvinteto zajímavých příchutí: Fit Fruit višeň, meruňka, limeta, lesní ovoce a brusinka. Která to vyhraje u vás? 

 

Další informace naleznete na webových stránkách www.tycinkafit.cz.