Do nového roku bez vánočních kil navíc

Vánoce už jsou doslova za dveřmi. Kdo z nás by se netěšil na dlouho očekávané volno, setkávání s rodinou a přáteli a krásnou atmosféru plnou obdarovávání. Kromě toho nás však také čeká gurmánský maraton  – klasická štědrovečerní večeře, záplava chlebíčků, vánočního cukroví a dalšího mlsání. Abyste v lednu nelitovali a nemuseli hned v prvním týdnu roku 2022 zamířit do tělocvičny, zkuste letos o Vánocích mlsat střídměji. Když máte chuť na malou svačinku nebo nějakou sladkost, nesahejte hned po vanilkových rohlíčcích či poctivé vánočce. Touhu po sladkém spolehlivě zaženou i české cereální tyčinky Fit.

Zamlsejte si o svátcích zdravěji s cereálními tyčinkami Fit

Tyčinky Fit od společnosti ÚSOVSKO FOOD Klopina jsou vynikajícím pamlskem s vyváženým složením. Jsou vyrobeny z pečlivě vybraných surovin přírodního původu – obsahují sušené ovoce, cereálie, nejrůznější semínka a oříšky. Mají také vysoký podíl vlákniny, což vaše zažívání vytížené svátečním hodováním ocení. Vybrat si můžete z několika různých druhů tyčinek. Každá je svým způsobem specifická, všechny jsou ale ideální volbou pro nutričně hodnotnou svačinu.

 

Pokud máte rádi klasiku, zachutnají vám cereální tyčinky Fit müsli. Jsou oblíbenou stálicí na trhu již neuvěřitelných 30 let. Nabízejí mnoho příchutí, některé jsou pokryty lahodnou kakaovou či jogurtovou polevou. Obsahují výživově cenné složky, včetně vitamínů, minerálů a stopových prvků. Díky praktickému balení jsou stále při ruce. Třeba i na odpolední vycházce za krásami prosincové přírody nebo na dlouhé cestě na návštěvu příbuzných.

 

Pokud máte rádi moderní chutě, měli byste sáhnout po tyčince Fit Smoothie, která je koktejlem ovocných a zeleninových chutí. Dvě nejnovější příchutě pak obsahují také povzbuzující složku v podobě kofeinu a extraktu ze zeleného čaje. To se bude ve svátečním shonu hodit.

        

 

Mlsat můžete mezi Vánoci i bezlepkově, a to jak ze zdravotních důvodů nebo z vlastního přesvědčení. Kromě několika variant tyčinek Fit müsli a Fit Smoothie je kompletně bezlepková i tyčinka Fit Go. Je vyrobena z extrudovaných cereálií a nabízí oblíbené spojení ovocné chuti s kakaovou či jogurtovou polevou.

 

Všechny tyčinky Fit jsou v podeji u hlavních maloobchodních prodejců potravin. Nezapomeňte si je při nákupu ingrediencí na oblíbené sváteční pochoutky přihodit do vozíku. Nebudete litovat!

 

Další informace naleznete na webových stránkách www.tycinkafit.cz.